Bezbedno i efikasno do glatke kože bez dlačica – www.kragujevcanka.rs

Bezbedno i efikasno do glatke kože bez dlačica

Glatka koža bez dlačica više nije beauty imperativ – postaje potreba koju savremene žene već godinama pokušavaju da zadovolje raznovrsnim metodama. Klasično brijanje, depilacija u kučnim ili salonskim uslovima ili nepouzdane metode epilacije ne daju trajne rezultate.

Kada imate osetljivu kožu, tradicionalne metode uklanjanja dlačica dovode do dodatnih iritacija, narušavajući komfor i dobar osećaj u sopstvenoj koži.

Laserska epilacija je najpouzdaniji metod trajnog uklanjanja dlačica, ali nije svaka laserska epilacija podjednako efikasna i dobra za vašu kožu. Pre nego što uplatite tretmane uklanjanja dlačica detaljno se raspitajte o laseru koji epil centri koriste. U tom kontekstu važno je i da imate poverenje u osoblje koje tretman realizuje.

Svaki beauty geek 🙂 temeljno će istražiti relevantne aspekte tretmana, a ovu mantru treba da usvojite i vi. Zamislite samo… leto, zima,plaža, skijanje, noćni izlazak, odlazak u saunu, na bazen, na kafu sa prijateljima – uvek i svuda sa glatkom kožom!  Moguće je uz pouzdana tehnološka rešenja i stručnost tima u epil centru.

Kao jedan od omiljenih ženskih kutaka u gradu, Cacao koncept lepote nedavno je otvorio i Cacao Epil Centar. Poverenje u besprekornu uslugu i visoke standarde kvaliteta u salonu, u startu su stvorili dobru osnovu za poptuno poverenje u lasersku epilaciju u njihovom epil centru.

U razgovoru sa doktorima medicine, Jovanom, Ivom i Đurđom, bili smo u prilici da dobijemo sve relevantne informacije i istražimo kompletan postupak trajnog uklanjanja dlačica sa tela.

U odnosu na lasere u drugim salonima u gradu, Cacao Epil  ima bitnu prednost – sam laser kojim se tretmani realizuju.

Hair Away Pro Laser Trio je diodni laser koji spada u najuspešniju i najbezbolniju nemačku tehnologiju aparata za trajno i sigurno uklanjanje dlaka.

Emituje tri talasne dužine istovremeno (755nm-808nm-1064nm) i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih, već i veoma svetlih i veoma tamnih debelih dlaka (osim sedih dlaka) i tretira sve tipove kože, kao i preplanulu kožu!

Dr Iva ističe da primena niske energije i “in-motion” tehnologije prevlačenja sonde omogućava da tretmani budu brzi, prijatni i gotovo bezbolni. Integrisani sistem hlađenja hladi područje tretiranja i osigurava prijatan i siguran tretman za klijenta.

Trajanje tretmana zavisi od zone koju tretiramo, od 5 minuta za mini zone do 30-40 minuta za zone kao što su noge kod žene i prednji deo torzoa ili cela leđa kod muškaraca.

Posle četiri tretmana dobijaju se izvrsni rezultati, ali da bi se dobio potpuni efekat – trajni rezultat, potrebno je od šest do osam tretmana u zavisnosti od individualne reakcije na tretman.

Tretmani se rade u periodu od godinu do godinu i po, a vi ste u međuvremenu bez dlačica!

Nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima bez straha od iritacija, bola ili bilo kog tipa neprijatnosti na koži.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.