„Džast merid“ večeras pred publikom – www.kragujevcanka.rs

„Džast merid“ večeras pred publikom

Večeras u 20 sati, u Knjaževsko-srpskom teatru biće odigrana predstava „Džast merid“, koju je po tekstu Dunje Petrović režirao Vojin Vasović.

To je priča koja se dešava sada i ovde. U vremenu u kome se više živi od snalažljivosti nego od novca, dovijanje je postalo gotovo zanimanje po sebi. A oni su majstori dovijanja. Trojica najboljih prijatelja, papučić Dobrica, muljator Lepi i štreber Vektor, stavljeni su pred veliki izazov – kako da za 10 dana, sa 0 dinara, organizuju Dobričino venčanje, a sve to pod budnim okom Dobričine buduće Tašte, sledeći nemoguće zahteve njegove devojke Sandre, od koje se krije samo jedna sitnica – da budžeta nema. U toku svih mogućih i nemogućih svadbenih zadataka koje će ovi momci morati da reše, i prijateljstvo će biti stavljeno na test, jer Sandra nije jedina od koje se nešto krije.

U predstavi igraju Čedomir Štajn, Dušan Stanikić, Nikola Milojević, Miroslav Petrović, Nada Jurišić i Aleksandar Milojević. Scenograf je Ana Kolbjanova, kostimograf Jelena Janjatović, kompozitor Dragoslav Tanasković Trnda, koreograf Sanja Matejić, inspicijent Rada Jovanović.

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.