Tri važne stvari koje smo naučili od tri Instagram zvezde! – www.kragujevcanka.rs

Tri važne stvari koje smo naučili od tri Instagram zvezde!

Kakav ti je Instagram Feed takav ti je život.

U ovoj tvrdjni zapravo ima mnogo istine. Da li ste primetile promene u raspoloženju nakon što vidite nečiju objavu na popularnoj društvenoj mreži? Ukoliko takve promene raspoloženja idu u smeru ka negativnom – vreme je da kliknete na taj Unfollow!

Lucky for us, Instagram je sjajna platforma na kojoj možete mnogo toga naučiti, motivisati sebe, inspirisati se na pozitivne promene. Ključ je u tome da pratite profile iza kojih stoje osobe koje mogu biti vaš online mentor. Biznis, lepota, hrabrost – izdvajam tri moćne žene  koje imaju šta da kažu online svetu.

Zašto Instagram zvezde? One to svakako nisu u kontekstu celebrity i wannabe celebrity društva, ali svojim primerom kreiraju pozitivne promene. One su zvezde jer vas vrlo lako motivišu da i vi postanete zvezda (svog kutka business, lifestyle i beauty univerzuma)!

#1 Jovana Miljanović – lekcija o (monetarnom) vrednovanju sopstvenog truda i posla

Koliko puta ste bile u situaciji da “spustite” cenu svoje usluge ili proizvoda? Odradite nešto potpuno besplatno jer ste smatrale da će to biti odskočna daska za uspeh u budućnosti? A zapravo se taj začarani krug pretvorio u lavirint iz kojeg ne uspevate da nađete izlaz.

Instagram: jovana.miljanovic

Jedna Jovanina Instagram priča u potpunosti je promenila moj pogled na taj lavirint. Naime, Jovana je podelila email upit u kojem se devojka raspituje o mogućnosti stipendiranja (besplatnog pohađanja) radionice. Ukoliko nemaš da izdvojiš XY eura za moju radionicu – trenutno ti nije potrebna (jer ako nemaš novac za nju, nemaš ni da uložiš u razvoj biznisa i u ovoj fazi treba da se fokusiraš na druge stvari). Parafraziram, ali suština je tu. Odmerenim stavom, diplomatskim pristupom i iskrenošću Jovana je za manje od minut pokazala da je recept za uspeh u poslu jednostavan – poštuj sebe i poštuj druge!

Možda trenutno vaš klijent neće da plati (više) za usluge koje pružate ili proizvode koje mu prodajete. “Stavite na kantar” vaš odnos prema poslu, trud, znanje i energiju koju ulažete u realizaciju projekta i izvagajte da li ste klijentu zaista potrebni. Ako jeste – mora da (ne – treba da) ceni vaš rad (monetarno). Isto je i na privatnom planu – zaboravite na ljubav koju dobijate na kašičicu, prijateljstva sa energetskim vampirima, razgovore koje ne želite da vodite. Uz formulu: ako nemaš/ne pružaš/ne želiš/nećeš/ X onda moje Y trenutno nije za tebe!

X = ljubav, poštovanje, posvećenost
Y = vreme, energija, ljubav, dobrota

#2 Aleksandra Bezmarević Stević – o svom poslu uvek i sve najlepše!

Ukoliko do sada niste – obavezno zapratite ovu mladu mamu i preduzetnicu! Naročito ako se bavite marketingom na društvenim mrežama. Ona obožava svoj posao i to se vidi i oseti. A njena energija je ludački zarazna! 🙂 Rado će sa pratiocima podeliti korisne savete, pričati o svojim (ne)uspesima, organizaciji dana, vaspitavanju deteta.

Instagram: alex.bezmarevic

Znate onaj dan kada jutro jednostavno počne “na levu nogu”? Probajte da napravite twist i ponašajte se kao da je to najlepši dan u godini! Hvalite svoje poslovne uspehe (podrazumeva se da prepotentnosti ovde nema mesta!), ispričajte nešto lepo o svom suprugu, detetu, bratu, pohvalite ljubaznost radnice na trafici – vreme je da i vaša ludački dobra energija zarazi nekog! 🙂

#3 Tamara Ćosić – lepa si takva kakva jesi!

Ili što bi njen blog poručio – lepa (si) svaki dan! Tamara je devojka čiju ćete svaku Instagram priču želeti da pogledate, a njen YouTube kanal postaće vam jedan od 10 omiljenih.

Instagram: lepasvakidan

Milan Maglov i Tamara pričaju o marketingu na društvenim mrežama – pa naravno da je gledanje tog videa prvo na to do listi! 🙂 Tamara, pomeri se malo ovamo, da izgledam veće od tebe, a Tamara baš to ostavi u video materijalu koji je do sada pogledalo više od 18 hiljada ljudi. (Milane, ne mislim ništa loše, primer je otvoren za interpretaciju 🙂). Ogromna ljubav za prijateljstvo puno šala, ali šta vi radite kada vas nečiji komentari na račun fizičkog izgleda uvrede? Odnosno – da li vas uopte takvi komentari “dotiču”?

Morate da naučite kako da budete najbolja i najlepša verzija sebe uz sve atribute koji su vam rođenjem i tokom odrastanja dati.  Kako da u tome uspete uz praktične savete, cake i pragmatične trikove naučićete na Tamarinim online stranicama.

A kako izgleda vaš Instagram Feed?  

Trenutno nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.