3 beauty noviteta kojima se radujemo ovog proleća

Konačno uživamo u pravom proleću i podjednako se radujemo novitetima iz beauty laboratorija NUXE, L’Occitane i Bioderma! Šta su nam kozmetičke kuće pripremile za ovu sezonu pročitajte u nastavku i obavezno nam javite koji proizvod vam se najviše dopada.

NUXE Super serum [10]

O čemu je reč? Univerzalan anti-age koncentrat s prirodnom hijaluronskom kiselinom i hiljadama mikrosfera iz frakcionisanih biljnih ulja.

Zašto ga volimo? Veganska formula, preko 95% sastojaka prirodnog porekla, pogodan za sve tipove kože i najvažnije – poseban doživljaj pri korišćenju proizvoda! Mikrosfere negujućih ulja tope se pod prstima i osiguravaju prodiranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože čime proizvod pomaže da se ćelije epidermisa ponašaju 10 godina mlađe.

I još… Patentirani biljni kompleks s matičnim ćelijama runolista promeniće všu dosadašnju beauty rutinu. Biljni biotehnološki postupak (kultura ćelija) iz malih čestica biljke u laboratoriji se koristi za razmnožavanje matičnih ćelija runolista. Njihova učinkovitost protiv starenja je patentiranan u Francuskoj.

Dostupno u NUXE partnerskim apotekama i na sophia.rs.

L’Occitane Immortelle Reset trofazna esencija za negu lica

O čemu je reč? Trofazna esencija pomaže u održavanju ravnoteže kože i osnaživanju zaštitne barijere za vidljivo poboljšan kvalitet kože i izgled zdravog sjaja.

Zašto nam se dopada? Dve uljane i jedna vodena faza čine proizvod laganim za nanošenje, a proces aplikovanja esencije utapkavanjem je dodatni beauty užitak. Uravnotežena koža doprinosi kvalitetnoj funkciji zaštitne barijere, nužnoj za izgled zdrave i snažne kože, a ova L’Occitane esencija će vam upravo u tome i pomoći.

Super sastojci: Eterično ulje smilja poznato je po antioksidativnim svojstvima, pomaže u poboljšavanju otpornosti kože. Probiotik prirodnog porekla održava ravnotežu kože i pomaže joj da postigne zdrav sjaj.

Dostupno u L-Occitane maloprodajnim objektima i na rs.loccitane.com

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate

O čemu je reč? Visoko efikasan vitamin C za intenzivno uklanjanje tamnih fleka. LumiReveal™ tehnologija garantuje postizanje rezultata nakon terapijske primene u periodu od mesec dana. Sadrži i glikolnu i salicilnu kiselinu.

Koje probleme rešava ovaj koncentrat? Bilo zbog sunca (lentigo solaris), starosti (lentigo senilis), trudnoće (melazma), ožiljka (postinflamatorna hiperpigmentacija) ili pucanja kože, tragovi i fleke na našoj koži odražavaju naš život. Uzrok ovih hiperpigmentacija je prekomerna proizvodnja melanina koji potamnjuje kožu i primarno je podstaknut UVB i UVA zracima.

Šta je LumiReveal ™? Inspirisana vodećim tretmanima koje koriste dermatolozi, Bioderma je dizajnirala LumiReveal ™ tehnologiju da pruži opciju svima sa kožnim hiperpigmentacijama bez poznatih neželjenih efekata. Ova tehnologija efikasno i trajno deluje na tri biološke faze koje uzrokuju hiperpigmentaciju, istovremeno obezbeđujući dobru toleranciju:

1. Zapaljenje: glabridin smanjuje upalu, koja uzrokuje prekomernu proizvodnju melanina
2. Proizvodnja: andrografolid + lizin azelat ograničavaju proizvodnju melanina
3. Eliminacija: Epidermactiv pojačava ćelijsku obnovu uklanjanjem ćelija ispunjenih melaninom

Dostupno u bolje snabdevenim apotekama i online.