3 nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac, od 30. juna do 6. jula, naći će se tri nova filma: „Tor: Ljubav i grom”, „Kuhinjska brigada” i „Pritisni Play i voli ponovo“.

Tor: Ljubav i grom” – Torovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor Bog mesar, koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije, Korga i bivše devojke Džejn Foster, koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje magičnim čekićem Mjolnir, kao Moćni Tor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete Boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

Kuhinjska brigada“ – Kati je šef koja čeka da otvori svoj restoran. Nakon finansijskih poteškoća prihvata posao šefa kuhinje u prihvatilištu za migrante. U početku prezire svoj posao, ali tokom vremena njena strast za kuvanjem počinje da menja živote deci.

Pritisni Play i voli ponovo“ – Laura i Harison su živeli savršenu romansu koja je zasnovana na zajedničkoj ljubavi prema muzici. Njihovu je idilu prekinula tragična nesreća, no Laura će dobiti priliku spasiti ljubav svog života kada otkrije da je moguće vratiti se u prošlost.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.