5 modela letnjih haljina koje ćete obožavati ove sezone

Tokom letnjih meseci ne volimo ništa što nas sputava – pa tako ni garderobu! Zato se radujemo laganim materijalima, krojevima koji naglašavaju najlepše na telu, upečatljivim dezenima, ali i neprevaziđenoj letnjoj jednostavnosti koja je uvek u trendu.

U potrazi za letnjim haljinama prošetali smo do BIG FASHION Kragujevac centra, u nastavku pogledajte koji modeli su naš favorit, a sigurni smo da ćete ih i vi obožavati.

Ne možemo da zamislimo leto bez lanene haljine

Kad god ste u nedoumici šta da obučete tokom leta, a istovremeno imate upečatljiv outfit i bude vam prijatno na vrućini, odgovor je lanena haljina. Ovaj Luna model nam se posebno dopada jer će odgovarati (skoro) svakom tipu građe. Haljina dužine ispod kolena sa prednjim, upečatljivim rajsferšlusom i kaišem naglasiće struk i vizuelno izdužti figuru. Nosite je uz sandale na visoku potpeticu u svečanim prilikama, ili uz espadrile tokom svakodnevnih aktivnosti.

Potražite u Luna maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Lagani materijali i krojevi su letnji must have

Kada budete u potrazi za haljinom koju možete nositi na plaži preko kupaćeg kostima, u gradu ili u kombinaciji sa aksesoarima poput kaiša za neke formalnije prilike, obavezno obratite pažnju na ovaj Extreme Intimo model. Haljina je izrađena od viskoze, slobodno pada uz telo i ostavlja dovoljno prostora za stilske interpretacije.

Potražite u Extreme Intimo maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Ženstveni i romantični krojevi su uvek dobar izbor

Elegantna haljina midi dužine sa upečatljivim dezenom i pojasom u kontrastnoj boji koji savršeno naglašava struk je model koji je odličan izbor za svaku letnju priliku kada vam je važno da ostavite utisak. Kada takvu haljinu potpiše Tiffany pred vama je haljina koja će odoleti promeni sezona i modnih trendova. U potpunosti je izrađena od viskoze što garantuje komfor prilikom nošenja i dolazi u četiri različite kombinacije boja i dezena.

Potražite svoj savršen model haljine u Tiffany maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Idealan izbor za letnje žurke

Želite da ostavite utisak? Odaberite kratku haljinu koja je upečatljiva, a istovremeno nežna zahvaljujući kombinaciji boja i dizajna. P…S… Fashion kratka roze haljina sa cvetovima u gornjem delu i karnerima od tila u donjem delu je odličan izbor kada želite da postignete mladalački cute look.

Istražite ponudu letnjih modela haljina u P….S…. Fashion maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Lepršava, lagana, upečatljiva

Komfor diktira trendove i kada je o odabiru haljina ove sezone reč, a Legend kreativni tim dizajnera pobrinuo se da udobnost savršeno prate i upečatljiv stil i atraktivne boje. Haljina od viskoze sa V izrezom na strani grudi i leđa u upečatljivoj ciklama boji odličan je izbor za svakodnevne letnje aktivnosti.

Potražite u Legend maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

A ako u šoping idete sa njim ovog vikenda…

Znamo da ne možete u potpunosti da uživate u isprobavanju i odabiru letnjih modela haljina u BIG FASHION Kragujevac centru kada vas ispred kabine nestrpljivo čeka on i za svaku haljinu kaže – baš je lepa. Imamo sjajnu vest za sve nestrpljive muškarce! Tokom vikenda 4. i 5. juna u atrijumu BIG FASHION Kragujevac centra biće održana izložba modela malih automobila nekoliko kolekcionara. Sjajan predlog za predah od kupovine za njega, zar ne?

Više informacija potražite OVDE.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.