Aktivnosti u kojima će najmlađi uživati ovog leta

Leto u gradu roditeljima sa malom decom može izgledati kao da je uvek 40+ u hladu 🙂 posebno kada deca zahtevaju konstantnu pažnju i animaciju, a ostale obaveze moraju na standby. Šetnje rano ujutru i igre u parku poslepodnevnim satima su sjajan način da se zabave i roditelji i mališani, ali šta je sa periodom najintenzivnijeg UV zračenja?

Od 11 do 17 sati boravak napolju teba svesti na neophodni minimum i povesti računa o redovnoj hidrataciji deteta, unošenju voća i povrća, nošenju garderobe svetlih boja od prijatnih materijala i zaštiti kože SPF proizvodima. Ali to ne znači izostanak zabave!

U prijatnom ambijentu Kragujevac Plaza centra zabava je zagarantovana i roditeljima i najmlađim sugrađanima!

Odabir proizvoda za bezbedno uživanje u plivanju

Dobre navike u očuvanju i zaštiti zdravlja uče se od malih nogu. Na prvom mestu, roditelji ličnim primerom pokazuju deci obrazac ponašanja koji treba da usvoje. Uključivanje dece u aktivnosti poput odabira kreme za sunčanje, pića za hidrataciju, voća za užinu na plaži i proizvoda za bezbedno plivanje, sjajna je prilika da uče o značaju odgovornog ponašanja na plaži i bazenu.

Da bi igre u vodi i učenje plivanja bili bezbedni za decu preporuka je obavezno nošenje mišića. Za razliku od gume, mišići pružaju slobodu pokreta detetu i brže oslobađanje od eventualnog straha od vode.

U Dexy Co maloprodajnom objektu u Kragujevac Plaza centru dostupan je veliki izbor mišića na naduvavanje, a mi smo sigurni da će se svaka devojčica obradovati modelu sa Frozen motivima, dok će dečaci obožavati Cars mišiće za plivanje.

Igre za decu, pauza za kafu za roditelje

U prijatnom i za decu bezbednom ambijentu Circus Kids igraonice u Kragujevac Plaza centru i roditelji mogu napraviti predah od obaveza.

Dok se mališani zabavljaju na trambolini, uživaju u gađanju na koš, kuglanju ili stonom fudbalu, roditelji se mogu opustiti uz čašu sveže limunade ili toplu kafu. Možda će deca ipak želeti da testiraju svoje vozačke veštine i provozaju se stazom sa drugim reli vozačima. To im je omogućeno na Sega uređaju koji simulira vožnju, pri čemu mali vozači imaju kontrolu nad volanom i usmeravaju vozilo.

I sve to u prijatno klimatizovanom okruženju!

Zabava je u 5D bioskopu

Da li ste posetili 5D bioskop u Kragujevac Plaza centru? Ukoliko niste, pravo je vreme za novu avanturu, a ukoliko jeste, sigurni smo da ćete mu se rado vratiti i ovog leta.

Kako bi izgledala vožnja rikšom na raketni pogon po Kineskom zidu, šta je tako posebno u adrenalinu prilikom ulične trke, koje tajne krije Rimska imperija, kako je to sankati usred leta… otkrijte sa mališanima u 5D bioskopu!

Vreme je za predah uz kokice u Cineplexx-u

Gde su hrskave kokice iz Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa, tu su omiljeni sokić i zabavne animirane avanture!

Kakav tajni zadatak očekuje kućne ljubimce, kako Luka provodi leto osim što uživa u ukusnoj italijanskoj hrani, koje avanture očekuju Zeca Petra pogledajte u Cineplexx-u.

Repertoar je dostupan na LINKU.

Posetite Summer Sale kutak u Plazi, fotkajte se i osvojite nagrade

U periodu od 22.07. do 15.08. nakon zabave sa mališanima u Plazi, prošetajte do Summer Sale kutka u atrijumu centra, gde vas očekuje i postavka Selfie muzeja Expose. Kako izgleda avantura letnjih popusta viđena vašm objektivom? Slikajte se u ovom letnjem kutku i učestvujte u Plazinom nagradnom konkursu na Instagramu.

Glavna nagrada je kartica za kupovinu u Plazi u vrednosti od 30.000 RSD, a svake subote i nedelje očekuju vas specijalne nedeljne nagrade.

Sigurni smo da ćete i vi i vaša deca uživati u kreativnim fotkama!

Više informacija o nagradnom konkursu pročitajte OVDE.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.