Čuvena Vichy linija Minéral 89 dobila pojačanje: Krema koja pruža 72 sata hidratacije

ERROR, ERROR, PRESKOČILI STE SERUM! VRATITE SE NA KORAK BROJ JEDAN! Zamislite budućnost u kojoj vas robotski glas opominje da ne preskačete korake u skincare rutini nakon što je senzor registrovao da niste podigli jednu od bočica s police.              

U sadašnjosti već imamo serum koji obožavaoci nikada ne preskaču – Vichy-jev br. 1 serum u svetu Minéral 89 boostera zvanično je predstavljena i nova Minéral 89 krema za intenzivnu hidrataciju, koja zaokružuje protokol za puniju, snažniju i dobro hidriranu kožu tokom 72 sata. Oba proizvoda slede Vichy-jevu misiju razvoja dermokozmetičkih proizvoda sa prirodnim sastojcima koji su u isto vreme izuzetno efikasni. 


HALO, IMATE POZIV IZ 2089! 

Specijalno za ovu priliku, u SF ambijent sale pod Avalom nadomak Beograda „teleportovalo“ se dermatolog iz 2089. godine, poželevši dobrodošlicu za više od stotinu gostiju, influensera i poznatih ličnosti iz još četiri zemlje regiona – Hrvatske, Slovenije, Bugarske i Bosne i Hercegovine među kojima su: Amna Alajbegović, Anna Lazarević, Aleksandra Dobrić, Jovana Jocić, Nichim Izazvan, Milica Novković, Stefan Janković, Nika Turković i drugi.

Dobra nega je ulog u budućnost naše kože i o tome moramo misliti već danas – poruka je dermatologa koji su s gostima podelili uvide šta čini temelj dobre skincare rutine. Takođe su objasnili šta nastaje kada se nauka budućnosti udruži sa jedinstvenim bogatstvom prirodno mineralizovane vode s područja vulkana, koja je u dodiru sa magmatskim stenama hiljadama godina upijala bogatstvo minerala i mikroelemenata. Jer, upravo je Vichy vulkanska voda osnovni sastojak  Minéral 89 linije. 

PRIRODA STVARA, VICHY USAVRŠAVA 

Nova krema stigla je u plavičastom dimu vremenske kapsule na inspirativnom futurističkom regionalnom događaju koji je potvrdio status Vichy-ja kao brenda koji spaja najbolje iz dva sveta – prošlog i onog budućeg. Ako kažemo da je budućnost unapređena prošlost, misija francuskog brenda je od osnivanja bila da spajajući inovativnost, nauku i bogatstvo prirode svima pruži mogućnost da sačuvaju zdrav izgled i lepotu kože. Pod parolom „priroda stvara, Vichy usavršava“, razvijena je i najnovija formula – ona zaokružuje negu nakon primene sada već kultnog Minéral 89 booster seruma, dajući svakoj koži, nezavisno od tipa i starosti, onaj prvi i najvažniji faktor zdravog izgleda: optimalnu hidrataciju i pomoć u očuvanju barijerne funkcije.

NAUKA O EKSPOZOMU

„Koža služi kao prirodna barijera između nas i faktora iz spoljašnje sredine kao što su mikrobi, UV zraci i nečistoće, ali samo dobro hidrirana koža može da odgovori ovom izazovu, a da pri tom ostane negovana i sveža. Hidratacija je takođe neophodna za održavanje zdravog i mladalačkog izgleda sa što manje bora i zato slobodno možemo reći da je hidratacija pola zdravog izgleda kože,“ rekla je dermatolog Dr. Maja Kovačević.

Vichy je takođe pionir u istraživanju ekspozoma kože, a to je skup faktora koji na nju utiču tokom života.

„Zagađenje, manjak sna, hormonske promene i UV zračenje odgovorni su za 80% vidljivih znakova starenja kože. Zbog toga su nam potrebni proizvodi koji pomažu u hidrataciji i zaštiti barijerne funkcije. Vichy je uspešno dekodirao uticaj svih ovih faktora i na osnovu toga može da predvidi potrebe kože u svakoj fazi života,“ istakla je Nika Tomić, direktorka Vichy brenda.

MINIMALNI BROJ SASTOJAKA ZA MAKSIMALNE REZULTATE – 72 SATA HIDRIRANE KOŽE

Snaga Vichy vulkanske vode i minerala pojačana je dodatnim sastojcima koji su koži potrebni. Čista  hijaluronska kiselina obezbeđuje hidrataciju i punoću kože, vitamini B3 i E podstiču proizvodnju ceramida i pružaju antioksidativnu zaštitu, dok skvalan pomaže obnovu zaštitne barijere i održava hidrataciju. Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka, Minéral 89 krema zadržava nivo hidratacije čitava 72 sata, dok je barijerna funkcija kože 100% obnovljena.


Pored osnovne verzije koja odgovara svim tipovima kože (all skin types), Minéral 89 krema dolazi i u rich varijanti za suvu  do vrlo suvu kožu. Ljubitelji bogatijih formulacija ocenili su da rich verziju kreme koža u trenu upija, bez osećaja lepljivosti i „klizanja“. Čak 97% ispitanika je ocenilo da je koža nakon 14 dana nahranjena i hidrirana, a 96% da je prijatno umirena.

TRI KORAKA DO DOBRO HIDRIRANE KOŽE

Ako se pitate šta koristiti, serum ili kremu, odgovor je – OBOJE! Booster serum pruža trenutnu hidrataciju i pomaže u jačanju barijere kože, a krema će doprineti da se nivo hidratacije zadrži tokom 72 sata. Damama se ovaj protokol preporučuje za svakodnevnu negu, ali i kao odlična podloga za šminku, a muškarcima kao nega nakon brijanja.

Korak 1

Najpre očistite kožu, a zatim nežno utapkajte dva pritiska pumpice ultrahidratantnog Minéral 89 boostera, seruma gelaste strukture koji brani kožu od nepovoljnih spoljašnjih uticaja. Studije su pokazale da kožu čin punijom i 71% snažnijom, a nivo hidratacije podiže za 41% nakon svega 30 minuta. 

Korak 2

Nanesite Mineral 89 kremu za intenzivnu hidrataciju prema vašem tipu kože. Ona održava nivo hidratacije tokom 72 sata i obnavlja kožnu barijeru 100%, osam puta brže.

Korak 3

Na nežnu kožu oko očiju nanesite Minéral 89 Eyes koji pomaže u jačanju barijere, zaglađuje tanke bore i smanjuje tamne podočnjake.

Dodatna preporuka za kožu pod stresom je Minéral 89 serum sa probiotičkim frakcijama koji stimuliše regeneraciju epiderma i prirodnu odbranu kože. 

BUDUĆNOST JE SADA!

Ne čekajte robote da vas podsećaju na beauty protokol. Zdravlje je važno, zato počnite od kože i ne zaboravite da, kada je ona u pitanju, budućnost stvaramo već sada. Neka blago prirode nastalo u dalekoj prošlosti, spakovano u bočice primenom najnovijih zelenih tehnologija i naučnih dostignuća, odmah postane deo vaše rutine. 

Više informacija o liniji Minéral 89 i celokupnom asortimanu brenda potražite na Vichy.rs.

Minéral 89 krema za intezivnu hidrataciju, preporučena informativna cena: 2.858,45 RSD
Minéral 89 Booster, preporučena informativna cena: 2.579,89 RSD