Dan zaljubljenih je pred vratima, a vi još niste pripremile poklon za svog partnera? Budite bez brige! Evo naše liste Last Minute ideja za poklone – sigurno ćete naći nešto što vam odgovara!

Električno ćebe

Praktično, a lepo. Ćebe koje je meko i prijatno za kožu, a samo sebe greje. Cene se kreću od 3 000 do 6 000 dinara, a možete ih naći u najbližoj Tehnomaniji (moguća i online kupovina).

Masažer za stopala

Većina ovih uređaja imaju i opciju samozagrevanja, tako da pored masaže dobijate topli ugođaj. Cene su uglavnom oko 5 000 dinara, ali postoje i povoljnije opcije.

Personalizovane šolje

Većina fotografskih radnji u gradu pružaju ovu uslugu. Odaberite omiljenu zajedničku sliku, odnesite im na USB-u i biće odrađeno istog dana.

Hipoalergenski jastuk

Nešto što je svakom potrebno. Možete ih naći u radnji Vitapur – Svilanit u šoping centru Kragujevac Plaza i u Top Shop prodavnici u okviru TC Roda.

Set za brijanje

Ako vaš partner voli da sam oblikuje bradu, možda je ovaj poklon pravi za njega. Električne brijače možete naći u supermarketima ili u AVON-u, dok tradicionalnije setove možete potražiti na sajtu Medicopharm ili knjižari Delfi.

Knjiga

Klasičan poklon, ali uvek odličan izbor. Romana je pregršt, pogotovo novih izdanja, ali ako vaš partner ne voli fikciju, možete mu pokloniti enciklopediju ili zbirku poezije. Obiđite knjižare Vulkan (Plaza), Delfi (Pešačka zona) ili Papirna krila (Glavna ulica) za dodatne popuste.

Kutija slatkiša

Ako vaš partner voli slatko, učinite mu dan još slađim. Kupite kutiju u obliku srca i napunite najrazičitijim slatkišima koje voli.

Sobne papuče

Kao i ćebe, uvek potrebne. Možda je baš sad vreme da nabavi nove. Pronađite udobne, kvalitetne papuče, a on će sigurno biti zadovoljan.

Rokovnik

Kupite jednostavan rokovnik, ali ga same dekorišite, iscrtajte, doterajte. Možete i ugravirati njegovo ime za malo ličniju notu.

Manžetne

Za elegantnog gospodina nikada dovoljno manžetni.

M.S.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.