„Devojka za sve“ na Ladies night događaju u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu

U sredu, 21. juna od 20 časova u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu očekuje vas Ladies night događaj uz Dženifer Lorens i urnebesnu komediju „Devojka za sve“. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Pored zanimljive filmske priče i sjajnih glumaca, sve posetioce očekuje piće dobrodošlice našeg partnera – Pepsi. Najsrećnije dame imaće priliku da kući odnesu „Nudes“ vaučere.

U ovom filmskom ostvarenju imaćemo priliku da po prvi put vidimo Dženifer Lorens u glavnoj ulozi u jednoj komediji. Sigurni smo da će se jedna od najuspešnijih, najcenjenijih i najpopularnijih mladih ženskih glumica u Holivudu snaći i u ovoj ulozi i oduševiti nas u pravom letnjem naslovu.

Dženifer Lorens, producent i glumica u komediji koja će vas nasmejati do suza, koju režira Džin Stupnicki, ujedno i koscenarista filma ,,Loša učiteljica“.

Na ivici gubitka svog doma iz detinjstva, Medi (Lorens) otkriva neuobičajenu ponudu za posao: bogati roditelji traže nekoga ko bi ,,izlazio” sa njihovim introvertnim devetnaestogodišnjim sinom Persijem pre nego što krene na fakultet. Na sopstveno iznenađenje, Medi saznaje da osobenjak Persi nije onakav kakvim ga svi smatraju.

,,Devojka za sve“ na Ladies night događaju u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu uz piće dobrodošlice garantuje zabavu i odličan početak dugoočekivanog leta.

Ulaznice za Ladies night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

PHOTO: PAOLO BLOCCO/FILMMAGIC