Eucerin® praznična darivanja za srećnu kožu

Koliko puta ste u poslednje vreme čuli da ljudi u vašem okruženju kažu da su njihovi dani sve užurbaniji i da teško pronalaze vreme da završe sve svoje obaveze? 

Frekventna svakodnevica je stresna, ali ima i jednu dobru posledicu – zbog toga sve više cenimo svoje vreme i vodimo računa kome i čemu ga posvećujemo. 

Dame koje vode računa sebi znaju da vreme posvećeno nezi kože nije uzalud uloženo. Ako koži pružite redovnu i adekvatnu negu, ona će vam uzvratiti zdravim izgledom, svežinom i blistavošću, koje će doprineti vašem samopouzdanju i osećaju zadovoljstva. Ili još kraće rečeno:“ Ako je vaša koža srećna, srećni ste i vi!“ 

Upravo zato u izboru najboljih novogodišnjih poklona za sebe ili drage osobe mnogi od nas prednost daju preparatima za negu, a Eucerin® nam u tome daje podršku poklanjajući praznične popuste! 

Do 31.decembra u apotekama širom Srbije, sve  Eucerin® preparate koji se nalaze u  ponudi odobrane apoteke, možete kupiti po ceni umanjenoj za 20%. Popust se ne odnosi na specijalna pakovanja i preparate čija je cena već snižena.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.