U petak, 15.02. obeležava se Svetski dan dece obolele od raka i to u 40 različitih gradova u Srbiji. U Kragujevcu od 12 sati, kod Krsta biće upriličen program humanitarnog karaktera.

Nastupiće vokalna solistkinja Danica Krstić, Trio Pop Art sastav, Aleksandar Sretenović, frontmen grupe Propaganda 117, ansambl SKC-a, mađioničar Radoslav Rmuš, Sofa Kru i domaći DJ sastavi iz Kragujevca.

Akciji u Kragujevcu pridružili su se i Udruženje “Biram Kragujevac”, PD “Žeželj”, PEK “Gora” i “Svet balona”. U pešačkoj zoni biće postavljeni štandovi za prodaju suvenira NURDOR-a, a sve u cilju da sa sakupi što više novca za borbu dece i poboljšanje uslova lečenja.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) se, zajedno sa svim prijateljima, roditeljima, volonterima i javnim ličnostima, već punih 15 godina bori za veću vidljivost pitanja malignih oboljenja kod dece i problema sa kojima se ove porodice susreću, kao i postizanje većeg senzibiliteta društvene zajednice. Kroz kampanju podstiču se kako pojedinci, tako i kompanije na aktivno uzimanje učešća u projektima kojima zajednički olakšavamo hrabrim mališanima i njihovim roditeljima proces lečenja. Ova kampanja rezultirala je prošle godine otvaranjem novog krila Klinike za dečje interne bolesti u Nišu, hemato-onkološkog odeljenja u koje su građani Srbije kroz donacije uložili više od 100 miliona dinara

PLATITE KAFU SMS PORUKOM 

U četvrtak 14.02. i petak 15.02. od 12 do 14 sati platite kafu SMS porukom (na broj 1150) i pomozite malim borcima i njihovim porodicama!

Ugotiteljski objeki, prijatelji projekta
Buena Vista
Carpe Diem
Porta
Terminal 7
What’s up
Urban
Hazard
Raskućin
Boni caffe
Kafemat
Restoran Dvorište
Restoran Oranica
Restoran Dukat
People’s bar
Fox
Poslastičarnica Srce
Forum

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.