Istražili smo – ovo su Black Friday ponude koje se zaista isplate

Black Friday – prilika za kupovinu uz značajnu uštedu ili crni petak za novčanik i porodične finansije? Ukratko – zavisi koga pitate, gde planirate da kupujete i kakva je vaša potrošačka svest (i savest). 

Pre nego što odete u kupovinu trebalo bi da znate da li vam je nešto zaista potrebno, bilo da govorimo o garderobi, tehnici ili aksesoarima – samo na taj način možete izbeći zamku zvanu impulsivna kupovina. 

Zanimalo nas je kakva Black Friday ponuda očekuje kupce u BIG FASHION Kragujevac i BIG Kragujevac centrima tokom predstojećeg vikenda, a u nastavku pogledajte koje ponude su nam privukle pažnju i zašto. 

OBUĆA I GARDEROBA

Koliko pari cipela je dovoljno ženi? Ako nas pitate – onoliko za koliko može da kaže da su udobne, funkcionalne i kvalitetne. Gino Rossi klasične crne cipele od prirodne kože idealan su izbor za svakodnevne, ali i outfit-e u specijalnim prilikama.

Baš takve modele možete pronaći u CCC maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru gde vas očekuje 30% popusta na svaki račun u minimalnom iznosu od 5999 RSD.

Udobna i topla jakna je neophodan komad svake zimske sezone. Duži modeli za žene su dobar izbor s obzirom da obezbeđuju dodatnu zaštitu od hladnog vazduha. Dodajte tome prijatan materijal i kroj kao na Superdry Fuji jakni i pronašli ste savršen model za zimu.

U Đak sportska oprema maloprodajnom objektu u BIG Kragujevac centru dobijate 4000 RSD poklon popusta za kupovinu jakni i cipela za odrasle, kao i 2000 RSD poklon popusta za patike, dukseve, trenerke, prsluke, cipele i jakne za decu. 

Praznična sezona kao povod za kupovinu nove haljine? Mi glasamo za, samo ako je takva kupovina isplativa na duže staze, odnosno haljina nosiva u različitim prilikama i duži vremenski period. Dovoljno klasična i elegantna, istovremeno atraktivna i upečatljivog kroja, mala crna haljina u Katrin modnoj interpretaciji iz nove kolekcije je odličan izbor.

U Katrin maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru očekuje vas 30% popusta na novu kolekciju.   

NEGA I LEPOTA

U Benu apoteci u BIG FASHION Kragujevac centru očekuje vas 30% popusta na dermokozmetičke brendove, što je idealna prilika za kupovinu proizvoda koji provereno prijaju koži. Tokom hladnijeg perioda godine koži je potrebna dodatna zaštita i regeneracija, a kao efikasno rešenje za problem suve i ispucale kože, poslednjih nekoliko godina rado preporučujemo Eucerin Aquaphor regenerativnu mast. Više o njoj možete pročitati OVDE.

Pored popusta na dermokozmetiku, u Benu apoteci u BIG FASHION Kragujevac centru očekuje vas i 30% popusta na vitaminsko-mineralne suplemente. 

U Jasmin parfimeriji u BIG FASHION Kragujevac centru proizvodi brendova Diego dalla Palma, Artdeco, Naj Oleari i Pupa sniženi su 30% što je odlična prilika za kupovinu omiljenih make-up i proizvoda za negu.

Setovi šminke su posebno isplativi, a i odlična su ideja za poklon za predstojeće praznike. Obratite pažnju na Diego dalla Palma setove šminke za usne – sadrže sve za precizno i upečatljivo naglašavanje prirodnog oblika i lepote usana. 

Pored toga, dostupan je i veliki broj parfema po cenama od 5000 RSD i 6000 RSD, kao i 20% popusta na veći deo asortimana Jasmin parfimerije u BIG FASHION Kragujevac centruu.  

BLACK FRIDAY PONUDA U BIG FASHION KRAGUJEVAC I BIG KRAGUJEVAC CENTRIMA

Pored ponuda koje smo izvdojili, u BIG FASHION Kragujevac i BIG Kragujevac centrima očekuje vas još posebnih pogodnosti i popusta pri kupovini, a više informacija o tome možete pogledati OVDE.