10 razloga zašto je jesen najlepša u Kragujevcu!

Ove jeseni imali smo zaista jednstvenu priliku da uživamo u sunčanim danima, ali ni kiša i vremenske nepogode najavljene za naredne dane ne mogu pokvariti raspoloženje Kragujevčanki!

Posle “miholjskog leta”, Velikog školskog časa i sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu, stiže vreme za mirnija jutra i ispijanje kafe pored toplog radijatora. Kad smo kod toga – da li ste zadovoljni grejanjem ove sezone? Pišite nam!

Razgovarali smo sa sugrađankama i došli do zaključka da jesen zaista jeste najlepša u Kragujevcu, a evo i zašto!

#1 Jesen je najlepša u Šumaricama. Nema lepšeg mesta za šetnju. (Jelena, 27)

#2 Nisam verovala da ću ovo reći, ali – jesen je ovde najlepša zato što nadležne službe i ne čiste lišće sa trotoara tako često! (Miroslava, 53)

#3 Zato što je puno kulturnih dešavanja! (Marija, 28)

#4 Kada prošetam “pešačkom zonom” ujutru i svratim na odličnu kafu u “Azimut” – to je najlepša jesen, a toga ima samo u Kragujevcu! (Sandra, 37)

#5 Jer imamo jezero u Šumaricama i svako bi trebalo da nauči da uživa na tom mestu. Tokom jeseni je naročito lepo. (Katarina, 19)

#6 Zato što se u Kragujevcu organizuju najbolje svadbe! (Gordana, 26)

#7 Jer je prepuno cveća koje možete kupiti za svoju kuću, terasu, dvorište. (Jasna, 43)

#8 Ovde svega ima taman koliko treba – restorana, parkova za šetnju, kafana, kulturnih znamenitosti. Iako će mnogi reći da je jesen lepša u evropskim metropolama, ja tvrdim da je Kragujevac ipak pobeđuje! Samo jedan grad je dom! (Milica, 25)

#9 Pevao nam je Bora, uskoro će Bajaga, Legende, odličan džez, Stefan Milenković! Onome ko zna da uživa u muzici – dovoljno! (Vesna, 54)

#10 Jer se svake jeseni otvori i dešava nešto novo što mi žene obožavamo. Novi saloni, stižu novi proizvodi, novi književni naslovi posle Sajma knjiga, a Kragujevac nudi za svakoga po nešto! (Nataša, 27)

Pišite nam i vi zašto volite jesen u Kragujevcu i šaljite nam fotografije grada “pod jesenjim lišćem”! 🙂