Ključna reč meseca – FUDBAL ili kako da u Svetskom prvenstvu uživamo baš svi

Sa čime da probamo da uporedimo početak Svetskog prvenstva u fudbalu? Nedelja mode? Ne, jer ne voli svako poslednje modne trendove. Lansiranje nove kozmetičke linije omiljenog brenda? Ne, ne voli svako kozmetiku. Objavljivanje novog romana Sali Runi ili Fredrika  Bakmana? Možda liči u dovoljnoj meri da podvuče paralelu između lepote iščekivanja i ushićenosti kada čekanju konačno dođe kraj.

Vaš partner, brat, prijatelj, sin ili možda ona drugarica koja uvek zna u kom minutu su Mitrović i Mesi postigli gol, 20. novembra slave sve ono najlepše vezano za sport – dobar fudbal, momente kada smo svi kao jedan dok čekamo odlučujući 90. minut meča reprezentacije, timsku požrtvovanost i druženja i razgovore sa prijateljima koji se oduže i posle završenog drugog poluvremena fudbalskog susreta dve jake ekipe. Uhvatiće i vas malo te groznice, neizbežno je. I znate šta? Uživaćete u tome čak iako ne razlikujete na prvu Vlahovića i Mitrovića na terenu, odnosno malom ekranu. Moramo da dodamo i jednu zanimljvost – ovogodišnje Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru je prvi muški Mundijal na kojem će suditi i žene! Francuskinja Stefani Frapart, Salima Mukansanga iz Ruande i Jošimi Jamašita iz Japana izabrane su da dele pravdu na utakmicama u Kataru.

BIG FASHION Kragujevac centar, koji će 19. i 20. novembra biti teren susreta ljubitelja fudbala, FIFE i kupovine, sigurno doprinosi ushićenju, a u jednoj od tri pomenute stavke uživate sigurno. Opširnije u nastavku teksta. Kupovina? Može! Obratite pažnju na proizvode koji će doprineti lepšoj sportskoj atmosferi u vašem domu, ali koje će cela porodica rado koristiti i dugo nakon završetka Svetskog prvenstva u fudbalu.

Kokice – oficijalna grickalica Svetskog prvenstva u fudbalu

Gde su fudbal i društvo, tu su hrana i piće, a kako će Svetsko prvenstvo potrajati neka izbor grickalica bude zdrav. Obradujte ekipu sa ove strane malog ekrana kokicama bez dodatka ulja, a u tome će vam sjajna pomoć biti Ariete aparat za kokice iz Gigatron objekta u BIG FASHION Kragujevac centru. Neodoljiv dizajn, jednostavna i brza priprema i zdrava užina na dohvat ruke.

Vreme je za fizičku aktivnost

Ne treba da čekate period donošenja novogodišnjih odluka da se na vašem spisku prioriteta nađe fizička aktivnost. Neka vas predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu podseti da je redovan trening (da, mislimo i na šetnju) deo zdravog životnog stila. A da zabeležite baš svaki korak, steknete uvid u broj potrošenih kalorija i energije potrebne za bazalni metabolizam, pratite ritam sna i unos tečnosti, tu je Xiaomi Smart Band 7 Pro pametni sat. Potražite u Xiaomi Store maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Odeća za trening je neizostavan deo svakog garderobera, a kako bi vam pri svakom pokretu bilo udobno odaberite Puma trenerku izrađenu od kombinacije pamuka i poliestera za maksimalnu izdržljivost iz N Sport ponude u BIG FASHION Kragujevac centru.

Ukoliko ipak preferirate trening u kućnim uslovima, dobra vest je da odlične rezultate u pogledu fizičke kondicije i oblikovanja tela možete postići i na taj način. Energetics Comfort traka za vežbanje sa opterećenjem od 15 do 30 kilograma za različite modele, odlično će se uklopiti uz kućni fitnes plan. Potražite u Intersport maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

U pauzama između utakmica – vreme je za zabavu za najdraže društvo

Predah od dobrog fudbala je potreban i najboljima 🙂 Bilo da Svetsko prvenstvo u fudbalu pratite sa društvom ili u krugu porodice, opuštanje uz dobru muziku je uvek dobra ideja, a kada ona dolazi sa Denver BTL-62 Bluetooth zvučnika, kvalitet zvuka je garantovan. Pogledajte izbor zvučnika u Tehnomedia maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Nema bolje zabave od još malo fudbala nakon fudbala, verujemo da će se složiti svaki ljubitelj istog. I zato, ne propustite da u Games maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru kupite FIFA23 -najautentičnije fudbalsko iskustvo u jednoj video igri sa najvećim timovima i zvezdama. FIFA23 donosi i besplatan update FIFA World Cup Qatar 2022 sa dresovima, stadionima, loptama i namenskim komentarima sa prvenstva uz vizuelne prikaze koji će svakog igrača približiti atmosferi najvećeg turnira u fudbalu.

FIFA23 TURNIR U BIG FASHION KRAGUJEVAC CENTRU

U subotu i nedelju, 19. i 20. novembra atrijum BIG FASHION Kragujevac centra postaje mesto susreta ljubitelja fudbala i FIFE. Turnir u igranju FIFA23 je sjajan način da se zabavite sa društvom i porodicom, pokažete fudbalsko znanje i osvojite neke od vrednih nagrada iz Games, N Sport, Intersport, Gigatron, Mi Store ili Tehnomedia ponude.

Učešće je besplatno, a za FIFA23 turnir se možete prijaviti popunjavanjem forme na www.klikcon.rs, porukom u dm Instagram profila @klikcon ili na licu mesta na dan turnira u skladu sa raspoloživošću slobodnih mesta. U nastavku pogledajte satnicu turnira, a detaljnije pročitajte klikom na LINK

19. novembar

10:00 – 12:00 free to play na svim konzolama i check in takmičara.

12:00 – 16:00 grupna faza takmičenja

16:00 – fudbalski kviz part 1

16:30 – 19:00 grupna faza takmičenja

19:00-22:00 – free to play na svim konzolama

20. novembar

10:00 – 12:00 – free to play na svim konzolama

12:00 – 16:00 – elimanciona faza takmičenja

16:00 – fudbalski kviz part 2

17:00 – 19:00 – Otvaranje svetskog prvenstva i prenos utakmice Katar – Ekvador

20:00 – Finale turnira i dodela nagrada