Koncert Aleksandre Radović u Kragujevcu

Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, održaće koncert 12. avgusta u Kragujevcu u prostoru „Zastavine bašte“. Ovo će biti njen prvi veliki koncert u Srbiji, nakon izlaska albuma „Predvorje života“.

Karijera Aleksandre Radović traje više od dve decenije, a domaću scenu obogatila je evergrin muzičkim hitovima kao što su “Čuvam te”, “So u moru”, “Čuvaj moje srce”, “Beskrajno”, “Živeo kraj”, “Zagrli me”. Sa aktuelnog albuma izdvojile su se pesme “Ne Hvala”, “Živim bol” i “Anuliran”, a osim što su veliki radijski hitovi, pesme imaju milionska slušanja i preglede na striming platformama i video servisima.

Koncerti Aleksandre Radović poznati su kao kvalitetni muzički događaji na kojima se  publika uvek dobro provede uz hitove koje svi volimo. Ne propustiti koncert u Kragujevcu, kome se i sama Aleksandra posebno raduje.

– Konačno se vidimo! U srcu Šumadije, pevamo zajedno… pesme sa novog albuma, ali i one koje godinama najviše volite. Radujem se! – napisala je Aleksandra na svom Instagram profilu.

Karte za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, na sajtu tickets.rs, i u Kragujevcu u Domu Omladine, Music Store radnji i Da gama Travel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.