Koncert benda Deca iz vode u Domu omladine

U subotu, 19. novembra, u kragujevačkom Domu omladine održaće se koncert sećanja na Milana Mladenovića i kultnu grupu Ekatarina Velika. Koncert počinje u 21 sat.

Deca iz vode su EKV tribute band i projekat nastao 2015. godine u Beogradu, sa idejom da se koncertno obeležava sećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus.

Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini aktivni EKV tribute koji je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi. U ulozi M.M., kao vokal i gitara, je Aleksa Vučković, a kao nekad Margita klavijature svira već afirmisana mlada umetnica Luna Škopelja. Bas gitaru svira Lazar Ostojić, a bubnjeve Nikola Rajović. Svi članovi ovog benda su iskusni i vrhunski muzičari uključeni u razne druge bendove, a zajednička strast prema EKV-u ih je spojila u ovom projektu.

Na repertoaru su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II. Energija i emocija koja se emituje sa bine je odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Bend unazad beleži brojne veoma posećene koncerte širom Srbije i ex-YU od kojih je dobar deo bio rasprodan.