Kupališna sezona na otvorenim bazenima počinje 15. juna

Kupališna sezona u Kragujevcu zvanično će početi 15. juna, saopšteno je na sajtu grada Kragujevca.

Na otvorenim bazenima u toku su završni radovi – čišćenje i uređenje partera kao i punjenje bazena. Na ovim radovima angažovani su radnici SPD Radnički i Šumadija d.o.o., a iz gradske kase za tu namenu opredeljeno je 12 miliona dinara.

Inače, za sređivanje, odnosno sanaciju kompletnog partera otvorenih bazena, potrebno je 95 miliona dinara, a prema rečima Predrag Stevović člana gradskog veća za sport, tih novčanih sredstava trenutno nema u kasi.

– U skladu sa finansijskim mogućnostima idemo korak po korak. Za izradu projekta za rekonstukciju terase na otvorenim bazenima, koja godinama prokišnjava, već smo opredeli 6 miliona dinara, dodao je Stevović.

On očekuje da će projekat rekonstrukcije terase biti završen do kraja avgusta, nakon čega će na terasi biti napravljen novi sportski objekat sa dodatnim sadržajima. Osim novog kapitalnog sportskog objekta na otvorenim bazenima biće privedeno nameni ono što već postoji.

Celodnevna ulaznica na otvorene bazene prošle sezone iznosila je 300 dinara, a popodnevna ulaznica od 16 sati bila je 150 dinara. Za ovu godinu nema najava da će se cena karte menjati.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.