Lepota koja ostaje i #kadmaskepadnu

Da li ste tokom karantina više vremena posvetili nezi kože i u post-kovid period ulazite podmlađeni? Da li jedva čekate da #kadmaskepadnu pokažete svoje novo blistavo i sveže lice, jer se osećate kao superheroina i sa maskom i bez nje? U čemu je vaša tajna? Ako na svojoj polici imate već otvorenu malu plavu bočicu, znamo odgovor i u nastavku ga otkrivamo!

U karantinu ste dosta vremena provodile ispred ogledala i ako ste primetile male promene na svom licu, poput novih tankih linija ili čak bora, niste se uspaničile. Na vreme ste otkrile #maluplavutajnu koja rešava ovaj problem, a čiji će efekat biti vidljiv i #kadmaskepadnu. Superheroine ne čini njihov kostim, već ono što jesu – a vi svakako jeste svoja koža. Takođe ih obavija i plašt misterije, koji ih čini posebnim, a vaša tajna je La Roche-Posay Hyalu B5 serum za negu protiv bora

Uspešna formula za smanjenje bora

Posebnost Hyalu B5 seruma se krije u sastojcima, kombinovanim tako da minimalizuju znakove starenja, smanjuju vidljivost bora, intenzivno popunjavaju i obnavljaju kožu. Dve vrste hijaluronske kiseline stvara nevidljivu barijeru na koži, dok istovremeno prodire u kožu i tom prilikom je popunjava i podstiče obnovu ćelija. Vitamin B5 pospešuje prirodnu obnovu kože, a madecassoside je zaslužan za njeno smirivanje i takođe obnavljanje. Zbog raznolikosti minerala kojima je obogaćena, La Roche-Posay termalna voda sprečava delovanje slobodnih radikala, odgovornih za starenje kože. 

Jednostavno i brzo do lepote

„Jedan od rituala koji su mi očuvali zdrav razum u zatvorenim danima je i jutarnja i večernja nega kože koja je kod mene jako jednostavna: redovno umivanje, hidratacija i pred spavanje Hyalu B5 serum,“ napisala je na svom Instagram kanalu novinarka i blogerka Iva Parađanin

I to je uz ovaj preparat sasvim dovoljno za lepo, negovano i osveženo lice. Bez mnogo napora, rezultati će se pokazati za kratko vreme, a biće najprimetniji #kadmaskepadnu. Kako to znamo? Njegovu efikasnost potvrdilo je ispitivanje koje je pokazalo da samo nakon 24 časa od korišćenja ovog seruma, 71 odsto žena primećuje umanjenje bora na licu. Nakon mesec dana koriščenja, njih 75 odsto imalo je svežiji izgled tena, odmornije lice i uopšte uzev bolji izgled lica, a 69 odsto revitalizovani izgled kože.

Posvećenost La Roche-Posay brenda osetljivoj koži potvrđena je i ovaj put, pošto je inovativna formula Hyalu B5  namenjena svim tipovima kože. 

Neka dobre navike koje ste stekli u karantinu ostanu deo vaše svakodnevnice i u budućnosti. Korišćenje Hyalu B5 seruma svakako je jedna od njih – to zna vaše ogledalo i primećuju prijatelji koji vas dugo nisu videli. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.