Magični praznici: 5 aktivnosti u kojima će mališani uživati

Ulepšajte praznike najmlađim članovima porodice uz ideje za kreativne igre i aktivnosti i ne zaboravite da uživate u mirisu cimeta i tarta od jabuka, ušuškanoj atmosferi uz sjaj novogodišnjih lampica i smehu porodice. 

Novogodišnji i božićni praznici u režiji 2020. godine, u krugu porodice uz tihu, ali jaku želju da uz dobro zdravlje imamo jedni druge i puno povoda za stvaranje najlepših uspomena. 

Vreme je za istraživanje Zemlje slatkiša

Nijedan novogodišnji paketić nije kompletan bez slatkiša, zar ne? Prisetimo se našeg detinjstva i neizostavnih Seka i Braco čokolada, skrivenih ispod pakovanja prskalica u velikoj, beloj kesi sa slikom Deda Mraza i irvasa. 

Čarlija Bakita osvojila je tajanstvena Fabrika čokolade, a vaši mališani će se zaljubiti u carstvo slatkiša u IDEA Super  u šoping centru Kragujevac Plaza.

Od gumenih bombona do mlečnih čokolada – slatki rafovi u IDEA Super objektu u prizemlju šoping centra Kragujevac Plaza je prva destinacija koju ove sezone posećuje Deda Mraz. 

Umetnost na licu – i trening za mamino strpljenje 🙂 

Deca su ove godine uskraćena za prisustvo na novogodišnjim zabavama drugara, druženjima u igraonicama, zabavnim aktivnostima u grupi, ali to nije razlog da ne uživaju u face paint-u

Mami u pomoć dolaze JUNIOR boje za crtanje po licu, dermatološki testirane i bezbedne za primenu na osetljivoj koži deteta. Boje se jednostavno uklanjaju sa lica blagim sapunom i mlakom vodom i ne ostavljaju tragove po nameštaju i podovima, što je posebno važno u sezoni praznika kada mama svakodnevno mora da čisti grančice jelke i šljokice sa ukrasa. 🙂 

Proizvod dostupan u Kengur  knjižari u Kragujevac Plaza šoping centru.

Najvažnija lekcija – sve je lepše kada se podeli 

Novogodišnji i božićni praznici su idealna prilika da deca nauče da je sve lepše kada se podeli sa bratom, sestrom, drugarima, rođacima… Najveća radost praznika je u malim znacima pažnje, a mi predlažemo da zajedno sa decom posetite Dexy Co Kids u Kragujevac Plaza šoping centru, odaberete paketić za dečaka i/ili devojčicu i poklonite nekom vama dragom mališanu. 

Paketići sadrže kombinaciju igračaka, Disney knjigu i grickalice i dostupni su po specijalnoj ceni od 1.699,00 RSD.

Veče za praznične priče

Čitajte deci – na taj način im pomažete da razviju kreativnost i veštine komunikacije. Bez obzira da li planirate da uživate u klasicima poput Snežane i sedam patuljaka, Beloj grivi, edukativnim brojalicama, interaktivnim knjigama ili tinejdž romanima – u knjižari Vulkan u Kragujevac Plaza centru možete pronaći literaturu za najlepše praznično veče sa mališanima.

Video poziv koji će obradovati decu 

U dogovoru sa prijateljima i rođacima, odaberite jednog tatu koji će obući kostim Deda Mraza i u dogovoreno vreme pozvati decu putem platforme za online komunikaciju. Okupljeni pored novogodišnje jelke, svako u svom domu, ali zajedno u uslovima pandemije – neka video poziv Deda Mraza bude uvod u 2021. godinu u kojoj ćemo se družiti sa porodicom i prijateljima uživo. 

P.s. Nema popuštanja u sezoni praznika – ograničite deci vreme provedeno ispred ekrana 🙂 

P.p.s. Uz praznične ponude i popuste u MTS, VIP i Telenor poslovnicama u Kragujevac Plaza šoping centru, vreme je i da tata Deda Mraz dobije telefon sa kvalitetnom kamerom – za što bolji video poziv.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.