Nagradna igra i druga prolećna iznenađenja u Plazi

Sa novom prolećnom sezonom dolazi i pravo prolećno raspoloženje. Kragujevac Plaza Šoping centar upotpuniće i ovaj mesec brojnim aktivnostima i iznenađenjima koja očekuju sve verne posetioce i one koji će tek otkriti sjajna dešavanja. 

Oni koji vole inovativne ideje i preduzetnički duh, imaće priliku da posete Plazin prolećni market koji će trajati sve do 30. maja. Posetioci će tokom ovog perioda moći da se upoznaju sa lokalnim brendovima i njihovim proizvodima ili da jednostavno čuju priču kako je njihov poslovni plan pronašao put do ostvarenja. 

Kako je ovo omiljeni mesec koji Plaza slavi, neće izostati ni brojna iznenađenja. Kragujevac Plaza centar pokrenuće nagradnu igru “100 000 razloga za kupovinu”, od 15. marta do 12. aprila, te će biti pravo mesto uživanja za one koji vole zabavu i osvajanje nagrada. 

Nastavljamo da vašu kupovinu, darivanje ili uživanje u slobodnom vremenu činimo još prijatnijim i lakšim, s ljubavlju. 

Šoping centar Kragujevac Plaza radi po svim zvanično propisanim higijenskim i bezbednosnim merama. Obavezne su zaštitne maske i održavanje distance, kako bi se svi posetioci i zaposleni osećali sigurno tokom posete i kupovine u centru koji ima međunarodni sertifikat o bezbednosti.

Sve o dešavanjima u Kragujevac Plaza centru, kao i o svim detaljima nagradne igre, može se naći na sajtu www.kragujevacplaza.rs ili Facebook i Instagram profilima centra.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.