Stiže najveseliji period godine – sezona novogodišnjih i božićnih praznika!

Eksperimentišite sa motivima, bojama i stilovima manikira i pri sledećoj poseti salonu neka vam naš predlog posluži kao #NailInspo!

Zlatna i roze

Elegantni, stylish, moderni, jedinstveni – nokti u nežnoj puder roze boji sa zlatnim messy aplikacijama asociraju na praznike.

Dvobojni + metalic manikir

Crvena i bela su boje praznika, a kada ih uklopite na noktima uz metalic varijante srebrnog i zlatnog laka dobijate prelep novogodišnji manikir.

Glasamo za šljokice!

Crvene i zlatne aplikacije pri vrhu nokatne ploče, a nanete od sredine i pod uglom, učiniće manikir jedinstvenim. Kao bazu koristite providan lak, a crveni i zlatni lak neka imaju sedefasti odsjaj.

Praznični motivi su uvek u modi

Dozvolite svom manikiru da ispolji kreativnost kroz oslikavanje irvasa, poklona, jelke, Deda Mraza, pahulja, Sneška…

Klasika sa modernom interpretacijom

Klasičan crveni lak je uvek dobar izbor! Ove sezone nanesite ga samo na polovinu nokatne ploče, čime ćete stvoriti kontrast i naglasiti dužinu i oblik noktiju. Neodoljivo!

Crvena i srebrna

Crveni lak odlično se slaže uz srebrni sa šljokicama. Odaberite geometrijske motive i oštrim ivicama na noktu i upećatčljivim prelazima između boja naglasite svoje praznično raspoloženje!

Zvezde

Motiv zvezda uvek podseća na praznike!

Tačka do tačke

Crvena klasika na novi, urbaniji način. Umesto na ceo nokat, boju nanesite samo na jedno mesto na noktu i to u obliku malog kruga.

Zlatni sjaj

Holografska metalik folija u zlatnoj boji – nama se ova ideja baš dopada!

Najslađe za kraj

Ko može da odoli ovom manikiru?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.