Najiščekivaniji film ove godine, „Čudesna žena 1984”, naći će se na velikom platnu Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa od 24. decembra. Ulaznice su u prodaji.

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins, međutim, kraj godine donosi sjajne vesti za ljubitelje sedme umetnosti, poštovaoce DC Univerzuma i posetioce Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.

Gel Gado se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji i koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Peti Dženkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova verzija Čudesne žene. Ovo je deveti film DC Univerzuma, a u glavnim ulogama, pored sjajne Gal Gado, gledaćemo i Krisa Pajna, Kristen Vig, Pedra Paskala, Koni Nilsen i Robin Rajt.

U skladu sa novim propisanim merama, Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop radiće utorkom i sredom u periodu od 15 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 13 do 21 sat, dok će vikendima blagajne bioskopa biti otvorene od 11 do 21 sats.

Blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma, a bioskopska blagajna, kao i blagajne za prodaju hrane i pića, radiće do 21 sat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.