Najslađa jesenja moda za mališane – ključni koraci za pametnu kupovinu

Znamo koliko je teško odoleti kupovini neodoljivih stvari za mališane, ali isto tako znamo da gomilanje garderobe i aksesoara nije praktično, a ni finansijski opravdano. Devojčica će možda dva puta obući onu neodoljivu roze haljinicu sa čipkom i faltama, dečak će pantalone pocepati nakon prve partije fudbala na betonu, vi nećete uštedeti, a i nerviraće vas nedostatak prostora za odlaganje garderobe koju su deca prerasla.

Da naglašavamo posebno uticaj na zagađenje životne sredine, gomilanje otpada i razvijanje loših potrošačkih navika kod deteta?

Rešenje je u pametnoj kupovini!

Skuvajte kafu, hvatajte beleške i imajte ove smernice na umu kada dođe vreme za kupovinu u BIG FASHION Kragujevac šoping centru.

Kvalitet ispred kvantiteta

Da li ćete pre uložiti u jednu dečju jaknu koja odoleva svim vremenskim neprilikama ili kupiti tri, četiri jaknice?

Tačan odgovor ne postoji, ali govori mnogo o vašim potrošačkim navikama. Nema ničeg lošeg ni u kupovini svih tih neodoljivih komada garderobe ukoliko praktičnost i opravdanost ostaju visoko na listi razloga za kupovinu.

Ukoliko mlađe dete, prijatelji ili rođaci mogu da “naslede” garderobu biće vam još jednostavnije nakon što je vaše dete preraste. Naravno i u ovom slučaju kvalitet ostaje ispred kvantiteta, jer samo kvalitetna garderoba može da “posluži” nekoliko sezona i bude podjednako udobna i lepa i drugim mališanima.

U priči o kvalitetu nezaobilazna stanica je BEBAKIDS u BIG FASHION Kragujevacšoping centru. BEBAKIDS Sandy model jakne kreiran u saradnji sa Kristinom Bekvalac je sve što će vaše dete poželeti od jakne, a vi ćete biti sigurni da mu je toplo, da je zaštićeno od vetra i kiše, a uz to i neodoljivo trendy!

Materijal ili dezen? Sa kvalitetom nema kompromisa

Da li vas češće osvoji dezen dečije garderobe ili prijatan materijal? Mi kažemo da između ove dve stavke ne treba birati, da su i jedna i druga podjednako važne.

Koža dece je posebno osetljiva, a ukoliko je uz to i sklona pojavi alergija, pravilan odabir garderobe, pored praktičnog i estetskog, ima i zdravstveni značaj.

H&M Kids majice dugih rukava izrađene su 98% od pamuka, dok ostatak čini elastin koji detetu omogućava slobodu pokreta, a vama lakše održavanje garderobe.

Prošetajte do H&M maloprodajnog objekta u BIG FASHION Kragujevac centru i odaberite omiljene dezene za ovu sezonu.

Pravilan odabir veličine

Iako postoje opšteprihvaćeni vodiči za odabir veličine odeće za decu, varijacije između brendova ipak postoje i najbolje je da dete proba garderobu pre kupovine, naročito jakne i pantalone.

Ukoliko kupujete poklon i niste sigurni koja veličina odgovara malom slavljeniku konsultujte roditelje ili prodajno osoblje.

U slučaju da je vaše dete “između dve veličine” naš savet je da uvek kupite veći broj. Mnogi komadi garderobe mogu se skupiti po dužini i širini nakon pranja, a tu su i brojna “pomagala” u vidu kaiševa, prepravki i kraćenja nogavica i rukava u slučaju da za tim postoji potreba. U komotnijoj garderobi detetu će biti udobnije i duže će je nositi.

Dobar savet oko odabira veličine garderobe i poklona za najmlađe uvek dobijemo u Dexy Co Kids maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru, što je bio slučaj i sa Original Marines jaknom.

Tokom vikenda 30-31.10. u atrijumu BIG FASHION Kragujevac centra biće održane kreativne radionice za decu. Mališane će pored animatorki, oslikavanja bundeva i maski obradovati i posebno dekorisan kutak. Radno vreme kutka je od 12 do 16 sati.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.