Od brenda La Roche-Posay stižunam čak dva anti-age noviteta na bazi čiste hijaluronske kiseline i vitamina B5– Hyalu B5 krema za lice i Hyalu B5 Eyesokoloočna krema. Ova jedinstvena hidratantna formula namenjena zasve tipove kože i svako životno doba,obnavlja barijeru kože, vraća joj punoću i elastičnost i smanjuje vidljivost bora.

Otkako se pojavila #malaplavatajna u vidu, sada već čuvenog, Hyalu B5 seruma sa jedinstvenom formulom na bazi hijalurnonske kiseline, osvojilaje srca milion žena širom sveta. Vođeni time, stručnjaci iz La Roche-Posay-aserumukoji je prepoznat kao broj jedan anti-age proizvod u apotekama, pridružili su čak dva nova proizvoda na bazi hijaluronske kiseline i vitamina B5 – HyaluB5kremu za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočnu kremu. Ono što im je zajedničko jeste formulacija na bazi fragmentisane i hijaluronske kiselinevisoke molekularne masekoja stvara nevidljivu barijeru na površini kože, zadržava vlagu i popunjava tanke linije i bore i vraća punoću koži na površini, ali i u dubljim slojevima kože i vitamina B5 koji pomaže procese prirodne obnove barijere kože, umiruje je i smanjuje osećaj neprijatnosti.

O aktivnim sastojcima i benefitima po našu kožu, čuvena dr Nevenka Dokmanovićspecijalista dermatologije i stručnjak za anti-aging medicinu ističe: Hijaluronska kiselinaje veliki molekul i glavni sastojak našeg vanćelijskog matriksa, a njena magična osobina je – hidratacija.  Daje koži mladalačku jedrinu, hidriranost i tonus, a dobra je u borbi protiv oksidativnog stresa, dok vitamin B, gotovo nezaobilazan sastojak krema i seruma,ima moć regeneracije kože i anti-age efekat– stimuliše ćelije kože da produkuju kolagen i elastin,što koži daje mladalačku čvrstinu i jedrinu“. Od sada, ova tri moćna dermokozmetička proizvodanamenjenaza sve tipove kože i sva životna doba, mogu biti vaši saveznici u svakodnevnoj rutini nege, čineći  vašu kožu hidriranom, obnovljenom i punijom, a bore i tanke linije manje vidljivijim.

MOĆNA HYALU B5 RUTINA NEGE KOŽE U TRI KORAKA:

  1. HYALU B5 SERUM – SVEŽ HIDRATANTNI VODENAST GEL ZA SVE TIPOVE KOŽE

Na bazi hijaluronske kiseline, vitamina B, madecassoside i sa La Roche-Posay termalnom vodom, Hyalu B5 serumčini prvi korak rutine nege. Nanosi se na lice, vrat i dekolte, ujutru i uveče, a namenjen je i za negu nakon kozmetičkih i estetskih procedura, jer – smanjuje crvenilo i produžava učinak. Nakon samo jednog satazabeležena je poboljšana barijera kože, nakon četiri sata vraća se punoća, dok su posle četiri nedelje korišćenja vidljivo smanjene bore. Trenutno obnavlja gipkost, elastičnost, bore i tanke linije postaju manje vidljive, a ten svež.

  • HYALU B5 EYES – VISOKOEFIKASNA NEGA ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Koža u predelu oko očiju je četiri puta tanja, a samim time i osetjivija, u odnosu na kožu na ostatku lica, što je čini dehidriranom. Inovacija u vidu Hyalu B5 Eyes okoloočne kreme efikasno smanjuje tragove umora, čineći da konture područja oko očiju deluju popunjenije. Nanosi se ujutru i uveče, a i idealna je i kao podloga za šminku. Ispitivanja su pokazala da koža oko očiju izgleda ujednačenijekod 78 odsto žena, kod80 odsto njih da je koža hidrirana, a da su tanke linije oko očiju brzo nakon nanošenja umanjene, dok je nakon četiri nedelje korišćenja zabeležena 25 odsto manja vidljivost vrećica ispod očiju.

  • HYALU B5 INTENZIVNA HIDRATANTNA KREMA ZA SVE TIPOVE KOŽE

Formulisana sa aktivnim sastojcima na bazi hijaluronske kiseline i vitamina B5, Hyalu B5 krema za lice, idealna je za dehidriranu kožu koja pokazuje znake starenja kao što su gubitak volumena, elastičnosti i pojava tankih linija i bora. Efikasno hidrira i umornoj koži vraća sjaj i blistavost. Nanosi se na lice, vrat i dekolte, kao poslednji korak vaše rutine, ujutru i uveče. Može se koristiti i samostalno, ali ipak, najoptimalnije je nakon nanošenja Hyalu B5 seruma. Istpitivanja pokazuju da je 87 odsto žena izjavilo da koža deluje elastičnije, 79 odsto da im ten izgleda svežije, dok 64 odsto njih tvrdi da su bore manje vidljive.