Šta ćete poželeti svojoj lepoti u 2018. godini? Koji su vaši omiljeni proizvodi za negu kože? Podelite sa nama vaše beauty odluke jer najkreativniji odgovor nagrađujemo – decembar je mesec poklona!

Uriage Gommage Integral – Hemijski, a ujedno i mehanički piling vrši blagu eksfolijaciju kože lica i tela. Aktivne komponente ovog preparata su Uriage termalna voda, nežna mikrozrna koja sadrže 6% voćnih kiselina koje se oslobađaju tokom nanošenja pilinga kao i vitamini C, E i glicerol koji hrane kožu. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi, nežno čisti, pilinguje kožu dok je istovremeno bogato neguje. Koža je savršeno glatka i baršunasta.

Da biste učestvovali u nagrađivanju lajkujte Facebook stranice Urage Srbija i Kragujevčanka, lajkujte objavu o nagrađivanju na Facebook stranici portala, u komentaru na Facebook stranici portala nam napišite koja je vaša beauty novogodišnja odluka. Nagrađivanje traje do nedelje, 17.12. do 10.00 sati kada ćemo proglasiti dobitnika odabirom najkreativnijeg komentara. U nagrađivanju mogu učestvovati svi čitaoci sa adresom za prijem nagrade u Republici Srbiji. Srećno!

3 Comments
  1. [* Shield plugin marked this comment as “0”. Reason: Human SPAM filter found “,,” in “comment_content” *]
    Moja odluka za 2018 je,, Manje je vise”. Sto prirodniji izgled svakog dana i što vise nege prirodnim preparatima

  2. Praznici su uvek period godine kada se refleksivno osvrnemo na prethodnu godinu davajući posebnu pažnju greškama. Umesto klasičnih novogodišnjih odluka, danas ću pisati o “beauty odlukama”. 2017 je bila godina inovacija za mnoge trendove kao što su konturisanje, šljokice, veštačke trepavice ali i povratak tamnijih karmina. Za 2018. sam osmislila nešto prirodniji izgled, shvatila sam da nije stvar u količini već u kvalitetu. Dobra krema, pigmentovan korektor, iluminator, maskara i providan sjaj verovatno će postati zaštitni deo mog nesesera. Jaka šminka je lepa, izgleda prosto magično ali sam u ovoj godini shvatila da šminka ne treba da prekrije baš sve. Koliko samo suza svaka žena prolije zbog sumnje u sopstvenu lepotu. Svaka naredna kap bila bi veća od prethodne dok bi se polako kotrljale niz lice odraza u ogledalu. A onda jednog dana sazriš i shvatiš da te upravo nesavršenosti čini onim što jesi. Verujem u univerzalnu lepotu, lepotu koju svi imamo. Zato umesto da se krijeo iza oklopa koji nazivamo šminkomtreba da otkrijemo ljudima jedan deo sebe, ponosni što smo drugačiji. Šminka je deo umetnosti, izražavanja ali mnogi od nas to koriste kao izgovor. Još jedna “beauty odluka” bila bi nega moje prilično osetljive kože upotrebom organskih proizvoda. Jednom sam pročitala u jednom magazinu o tome kako koža štiti ali i pamti. Ta rečenica se pokazala veoma tačnom i u novoj godini spremna sam da se odužim svojoj koži. Lepotu treba negovati jer je, kao i sve u životu, prolazna. Zato hajde da učinimo taj momenat njene posete našem životu još lepšim!

  3. Nova godina, Božić, praznici. Oni nas nateraju da se refleksivno osvrnemo na prethodnu godinu obraćajući posebnu pažnju na bolne trenutke i greške. Šta onda? Onda na red dolaze čuvene novogodišnje odluke: “Učiću više”, “Krenuću u teretanu”, “Naći ću bolji posao”. Svi smo prošli kroz tu fazu bar jednom u toku života. Za mene, Nova godina predstavlja slično iskustvo s tim što se ne fokusiram na sebe već na ljude oko sebe. Istina, neki trenuci su neizbežni ali uz iskren, posvećen odnos sa onima oko nas može se postići mnogo više nego svadjom. Sve će jednom nestati, ali u biti imamo bića kojima treba ljubav isto kao i nama samima. Zato ih čuvajte, trudite se da budete najbolja moguća verzija sebe, ne samo za vreme praznika, i nemojte biti neuljudni, ko zna kroz šta baš ta osoba prolazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.