Ovog vikenda održava se Zimska čarolija u Kragujevcu

Šumadija Sajam u periodu od 23. do 25. decembra, organizuje sada već tradicionalni Dečiji sajam i Novogodišnji bazar pod nazivom „Zimska čarolija”. Sajam se ove godine održava pod sloganom „Moj grad-  moj klub”.


Sva tri dana sajma, od 10 do 20 sati, mališane očekuje bogat zabavni i edukativni program.

Na centralnoj bini Šumadija sajma, najavljene su predstave za decu, nastupi plesnih i baletskih škola, kulturno-umetničkih društava, sportskih klubova… Takođe, mališani će biti u prilici da uživaju u druženju sa omiljenim likovima iz crtanih filmova i  animatorima, a očekuje ih i spektakularan „Show sa vilama” i mnoga druga iznenađenja.

Izlagački deo sajma podrazumeva niz zabavnih sadržaja, od zabavnih parkova, trambolina, klackalica do velikog sajamskog sniženja dečije garderobe, najtraženijih igračaka, kao i promocije škola  mentalne aritmetike, sportskih klubova, dečijih rođendaonica, igraonica i mnogih drugih štandova namenjenim deci i njihovim potrebama.

Kao i prethodnih godina i ove je trećeg dana sajma, u nedelju, 25. decembra, održaće se veliki gradski maskenbal. Najkreativnije maske i ove godine dobiće brojne nagrade.

Ullaz na Novogodišnji bazar je slobodan. Pokrovitelj manifestacije je grad Kragujevac.