Pakujete kofere za odmor? Ne zaboravite ove stvari

Spremne za odmor?

Znamo da ćete i ove godine obući samo trećunu stvari koje ponesete, ali ima i to svojih čari! Više nas brine sve ono što je lako zaboraviti, a može da napravi veliku razliku u pogledu kvalitetno provedenog letnjeg odmora sa društvom ili porodicom.

Iako se slažemo da je najvažnije poneti pasoš, dodajemo na listu i: SPF koji koža voli, roman za opuštanje, udoban kupaći kostim, papuče i puno vode za hidrataciju tokom putovanja. Ostalo? Može da sačeka, ali isto tako i da od lepo provedenog letovanja napravi najbolje ikada!

U BIG FASHION Kragujevac centru pronašli smo baš takve sitnice, a uz to i saznali kakva vas iznenađenja očekuju u centru u narednom periodu 🙂 Hint: mirišu na more, puno zabave, poklone i dobre filmove.

Ne zapostavljamo dobru organizaciju ni na odmoru

Možda ovog meseca neće biti potrebno da sistematizujete i organzujete radne zadatke, ali dobra organizacija je potrebna i za savršen odmor sa porodicom. Počevši od planiranja putovanja, preko pakovanja kofera, do dolaska u destinaciju i pronalaženja zanimljivih aktivnosti za sve članove porodice – dobre organizacone veštine uvek nađu namenu.

Kako biste bile sigurne da ste na odmor ponele sve one sitnice koje mogu napravili veliku razliku u pogledu kvalitetno provedenog odmora, a koje su često prve na “zaboravili smo” spisku (putna apoteka, mast za opekotine, pribor za oralnu higijenu, proizvodi za negu laganih formulacija, polisa zdravstvenog osiguranja, gumice i šnale…), spakujte ih u upečatljive nesesere.

Nesesere atraktivnih dezena, izrađene od kvalitetnog materijala velike otpornosti, držite blizu kofera dok ih ne spakujete u isti, a neodoljive modele možete pronaći u Benetton maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Omiljena igračka za plažu i dece i odraslih – dušek

Ne možemo da zamislimo letovanje bez leškarenja na vodi na dušeku uz miris morske soli i blag vetar koji pružaju instant osveženje (pored SPF-a, naravno)! Najbolja stvar u vezi kupovine dušeka za vodu? U njegovom korišćenju može uživati cela porodica, ali važno je da se podsetimo osnovnih pravila lepog i odgovornog ponašanja na dušeku.

Nikada, ali nikada, ne ostavljajte decu samu na dušeku. Ukoliko niste sigurne u svoje plivačke veštine (a u prirodnom okruženju je uvek bolje sumnjati u sebe) neka vam poznata osoba bude blizu. Možda će vam smetati povremenim zapitkivanjem dok pokušavate da se opustite, ali bar ćete biti sigurne da nećete završiti daleko od obezbeđenog dela plaže i spasilaca.

Intex dušek u obliku sladoleda nam se posebno dopao – instagramičan je i udoban. Potražite model dušeka za vodu u Dexy Co Kids maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Paktično rešenje za bezbrižniju dečiju igru na plaži

Volite da provodite vreme sa porodicom na plaži, ali kao da gledate loše režiranu dramu + komediju kada dete izađe iz vode? Jer uglavnom neće želeti da se obriše, ili ćete vi zaboraviti peškire, ili će želeti opet u vodu i to odmah, ili će peškiri završiti u pesku.

Peškir pončo je odlično rešenje! Prijatan je za osetljivu dečiju kožu, simptičnog letnjeg dezena i ima praktičnu kapu koja je odličan dodatak za brzo sušenje kose, ali i kao dodatna zaštita od sunca dok se dete igra u plićaku.

Potražite u BEBA KIDS maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

KUPOVINA JE SLAĐA UZ POKLONE

Tokom vikenda, 9. i 10. jula kupce u BIG FASHION Kragujevac centru očekuju poklon vaučeri za bioskop Cineplexx, za svaku kupovinu preko 2000 rsd u nekoj od sledećih radnji u centru: BEBA KIDS, C&A, Benetton i Dexy Co Kids. Više informacija potražite OVDE.