Peticija PRAVDA ZA NIKOLINU – ostanimo solidarni sa porodicom Janković, pružimo im još jedan alat u borbi

Humanost dolazi u raznim oblicima, a kad malo bolje razmislimo – sposobnost da obujemo cipele drugog čoveka i težnja da mu pomognemo iz te druge, za nas do sada nepoznate perspektive, je možda i najiskreniji oblik humanosti.

Obratila nam se Vera Janković, mama tragično nastradale Nikoline Janković, devojčice koju je udario bahati vozač na pešačkom prelazu, a ona kasnije preminula u KC Kragujevac od teških povreda zadobijenih tim putem, uz apel da vas pozovemo da potpišete online peticiju na adresi: https://www.peticije.online/pravda_za_nikolinu

Nikolinini roditelji, solidarni u svom bolu, traže pravdu za ubijenu ćerku, ali i bezbednije okruženje i uslove za svakog pešaka – od najmlađih do naših najstarijih sugrađana.

Podsećamo vas da je potrebno uneti validnu email adresu na koju vam stiže link za potvrdu da ste potpisali peticiju. Vaš minut vremena – Pravda za Nikolinu!


Ostanimo solidarni sa porodicom Janković, pružimo im još jedan alat u borbi za pravdu! Potpiši peticiju: https://www.peticije.online/pravda_za_nikolinu

NIJE PREKORAČIO BRZNIU NEGO UBIO!
NIJE SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJ NEGO UBISTVO!