Praznična sezona počinje sjajnom zabavom za celu porodicu

Deset, devet, osam, sedam… već je vreme za zvaničan početak prazničnih čarolija i lepih trenutaka provedenih sa porodicom! Iako vremenske prilike ne ostavljaju puno izbora za aktivnosti u prirodi, za naše sugrađane nema zime jer praznična zabava stiže u BIG FASHION Kragujevac centar.

Od kulturnih dešavanja, preko sjajne kupovine za praznike, do aktivnosti sa ljubimcima i zabave za ljubitelje moderne YouTube scene – BIG FASHION Kragujevac je mesto najbolje porodične zabave u gradu.

Filmovi i praznici – dobitna kombinacija

Šta je svakom potrebno posle dugog dana na poslu i šetnje po hladnom decembarskom vremenu? Topla šolja čaja, kolač sa jabukama i sjajni filmski naslovi za pravi odmor sa porodicom. Disney klasici, bezvremenska filmska ostvarenja sa Denirom, Henksom ili Frimanom, romantične komedije – šta je najčešće vaš izbor?

Podsećamo sve ljubitelje filmova da do 16. decembra u BIG FASHION Kragujevac centru ispred CCC radnje, mogu posetiti BIG izložbu filmskih plakata jugoslovenskog filma iz perioda od 1970. do 1979. godine. Sjajan način da se podsetimo nekih ostvarenja domaće kinematografije i dodamo ih na watch listu za praznike 🙂


Praznici bez najboljih krznenih prijatelja su nezamislivi

Možda će vaš pas malo otežati kićenje novogodišnje jelke, a mačka rado redekorisati prvobitnu postavku ukrasnih lampica, ali praznični trenuci nisu potpuni dok krzneni prijatelji nisu u domu.

Lepe vesti za sve porodice sa krznenim članom stižu iz BIG FASHION Kragujevac centra u čijem će se atrijumu ispred jelke organizovati slikanje sa kućnim ljubimcima, u subotu 10. decembra. Premium Pet će se pobrinuti da stvorite najlepše praznične uspomene, a u njihovom maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru možete pronaći sjajne poklone za ljubimce.

Besta krevetu za pse ili Brit premium obrocima za mačke obradovaće se svaki ljubimac, ali priznajemo da vam neće biti jednostavno da odaberete samo jedan artikal iz Premium Pet ponude 🙂

Opširnije o prazničnom fotografisanju sa ljubimcima čitajte OVDE.

Druženje sa influenserom Dex Rock-om i priprema za novogodšnje dekorisanje doma

Imate li u okruženju ljubitelje domaće YouTube scene koji naročito vole rad Dex Rock-a? Obavezno im pošaljite ovu informaciju – u nedelju, 11. decembra u BIG FASHION Kragujevac centru biće organizovan meet-up sa influenserom Dex Rock-om, a najsrećniji posetioci biće u prilici i da preuzmu vaučere za fotografisanje sa njim i to u knjižari Kengur. Više informacija o tome potražite OVDE.

Odlična prilika da posetite knjižaru Kengur u BIG FASHION Kragujevac centru u kojoj vas osim vaučera sa fotografisanje sa Dex Rock-om očekuje i sjajan novogodišnji program.

Ne zaboravite da su najlepši oni pokloni čijem ste pakovanju posvetili posebnu pažnju, te vam skrećemo pažnju na Baggy praznične vrećice za pakovanje poklona koje su dostupne u različitim veličinama i dezenima. Novi set ukrasnih kugli za jelku? Teško nam je da odolimo jer u knjižari Kengur dostupno puno opcija koje su praznično neodoljive.