Konferencija “Novi lideri” u organizaciji AIESEC-a se ove godine održava u online formatu 27. i 28. novembra, uz Networking događaje sa partnerima u Beogradu (28. novembra u 18:30h), Kragujevcu (1. decembra) i Nišu (3. decembra) gde će delegati imati mogućnost da se povežu sa njima i pitaju šta ih zanima.

Partneri konferencije su brojne firme lideri iz sveta biznisa poput Lenovo, Bambi, Erste banke, P&G, Nelt Group i druge. Konferenciju su takođe podržali i brojni sponzori i medijski partneri.

Prijave su u toku i biće otvorene do 25. novembra, tako da mladi sa područja Srbije i regiona mogu da se prijave na sajtu https://newleaders.rs/ i daju šansu sebi i jednoj novoj priči! Link ka prijavi možete naći i u opisu Instagram profila.

O AIESEC-u

AIESEC je najveća globalna organizacija vođena od strane mladih ljudi širom sveta koja za cilj ima razvijanje liderskog potencijala kroz volonterska i stručna iskustva u inostranstvu, kao i kroz uključivanje u različite projekte..

AIESEC je nastao 1948 nakon II svetskog rata, kada su mladi iz sedam država zapadne Evrope odlučili da učine sve što je moguće da se ovakvi konflikti više ne dešavaju u svetu. Nadali su se da mogu da promene svet, osobu po osobu. Danas AIESEC postoji da neguje različitosti, razvija ljudski potencijal u svakom od nas i neguje mir kako u našem okruženju, tako i u nama samima. 

Jedan od AIESEC-ovih projekata jeste “New Leaders Conference”. Konferencija “Novi Lideri” od 2005. godine otkriva nove lidere današnjice. Ove godine, po 16. put na jednom mestu će stručnjaci iz oblasti biznisa, kulture i sporta podeliti svoje priče, znanje, iskustvo i veštine. Sve to radimo sa ciljem da podstaknemo razvoj liderstva i značaja istog.

Na osnovu istraživanja koje smo sproveli u 2020. i 2021. godini liderstvo koje je mladima danas najviše potrebno jeste vezano za konkretne sfere biznisa. Od kojih su se najviše izdvojili Marketing, Prodaja, HR i Project Management.

Za više informacija zapratite profil @new.leaders.conference na Instagramu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.