Rock It: Dom omladine Kragujevac objavio konkurs za mlade autorske bendove

Dom omladine Kragujevac raspisuje konkurs za prvi po redu „Rock it”, muzički festival mladih autorskih bendova, koji će biti održan 17. avgusta ove godine na prostoru Kneževog arsenala.

Pravo prijave imaju svi mladi autorski bendovi bez obzira na to da li imaju ili nemaju zvanično izdanje. Pod mladim bendom podrazumevaju se bendovi čiji prosek godina ne prelazi 30.

Svi zainteresovani bendovi koji ispunjavaju gore navedene uslove mogu se prijaviti do 1.avgusta i to na mail domomladinekragujevac@gmail.com. Prijava treba da sadrži: ime benda, 3 autorske kompozicije u mp3 formatu, kratku bografiju koja mora da sadrži godinu rođenja za svakog člana benda, jednu fotografiju benda bez logotipa, kao i linkove za društvene mreže.

Prijava na konkurs ujedno predstavlja saglasnost svih prijavljenih bendova da organizator kompletan konkursni materijal može koristiti u promotivne svrhe bez prethodnog upita.

Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa i koji ulaze u konkurenciju za takmičenje, biće objavljeno na zvaničnom sajtu ustanove Dom omladine Kragujevac 5. avgusta.

Svaki od finalista imaće na raspolaganju 30 minuta za nastup uključujući dolazak na binu i odlazak sa bine.

Pobednički bend proglasiće stručni žiri nakon završetka predstavljanja svih učesnika i revijalnog nastupa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.