Romantično i nežno: haljine sa floral printom

Prolećni dani su idealni za isprobavanje i nošenje haljina – od onih kraćih i uskih do dugih i lepršavih modela. Zanimljive aplikacije i dezeni uvek su poželjni na laganim i nežnim materijalima, a ove sezone poseban akcenat je na floral printu – cveće je i na garderobi dobrodošlo!

Uz cvetnu aplikaciju na sredini struka vizuelno ćete suziti figuru i naglasiti liniju struka. Ovakav model haljine prikladn je i za dnevne i za večernje prilike.

Savet: Potražite ovakav tip haljine u lokalnim radnjama.

Providni materijali i izrezi na haljini su dobrodošli! Uz dobru postavu koja je kraća od haljine, ne morate da brinete o praktičnosti i udobnosti, a lagani slojevi na rukavima i oko kolena naglasiće lepotu kože. Haljine dužine ispod kolena su jedan od najaktuelnijih trendova sezone.

Potražite u C&A radnjama.

Kombinacija crvene i zelene boje u vidu dezena sa ružom na beloj haljini dugih rukava – savršen model za prolećne proslave, ali i šetnje po gradu.

UKdresses

Lagana bela haljina sa floral printom u kombinaciji sa starkama i messy punđom – veliko DA!

fashiongonerogue

Haljina sa pencil suknjom i svedenog dizajna sa apstraktnim aplikacijama cvetića ruže i bele rade pravi je izbor za poslovne prilike.

Potražite sličan model u Orsay radnjama.

Koju haljinu vi jedva čekate da obučete ovog proleća? 🙂