Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave u Cineplexx-u

U Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu film „Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave” na repertoaru je u četvrtak, 15. jula, od 20 sati. Najhrabrije očekuje 1.000 dodatnih bonus bodova na Cineplexx kartici. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Jedna od najvećih horor franšiza svih vremena „Slagalica strave” donosi nam deveti nastavak koji je režirao Daren Lin Bousman, a napisali Džoš Stolberg i Pete Goldfinger.

Samjuel L. Džekson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Krisa Roka. Pod budnim okom cenjenog policijskog veterana Markusa, hrabri detektiv Ezekiel Zeke Banks i njegov partner preuzimaju istragu ubistva koja jezivo podsećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubice.

Prvi film „Slagalice strave” iz 2004. godine, nakon prikazivanja postao je jedan od najprofitabilnijih horor filmova svih vremena. Retko koji film u istoriji horor žanra je uspeo da stvori toliko poklonika i fanova koji sa nestrpljenjem iščekuju svaki novi nastavak.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.