#StyleInspo i pametna kupovina: modni komadi u koje vredi uložiti ove jeseni

Nemate šta da obučete (opet), a:

  1. Redovno kupujete na sniženjima
  2. Imate pun garderober stvari koje niste obukle duže od 6 meseci
  3. Volite da pratite fast fashion trendove
  4. Sve od navedenog

Hajde da jednom zauvek rešimo problem zvani nemam šta da obučem, tako što ćemo reći istinu – imate, samo ste do sada kupovale neplanski, garderobu nekvalitetnih materijala koja vam nije potrebna i ne stoji lepo nikome (osim lutki u izlogu, a i to je upitno), smatrale da je kupovina garderobe bacanje novca i prilika da se uštedi, kliktale follow raznih Instagram adresa u potrazi za stilskom inspiracijom… Dakle – imate šta da obučete, ali i same ste svesne da to nije garderoba u kojoj se osećate i izgledate dobro.

Rešenje? Pametna, a ne impulsivna kupovina, modni komadi nosivi u (skoro) svakoj prilici, a ne sezonski trendovi, ulaganje, a ne trošak.

#StyleInspo potraga odvela nas je u BIG FASHION Kragujevac centar gde smo pronašli modne komade za predstojeću sezonu koji će sigurno odoleti trendovima, a možete ih nositi i u svakodnevnim i u svečanim prilikama.

Udobne pantalone atraktivnog kroja

Ono što je mala crna haljina u istoriji modne industrije, to su pantalone atraktivnog kroja u garederoberu savremene žene. Još ako su u crnoj boji, pa vizuelno izdužuju i stanjuju figuru, uz podrazumevanu udobnost i visok kvalitet materijala – govorimo o modnom komadu u koji treba uložiti.

P…S….Fashion crne pantalone visokog struka sa preklopom na prednjoj strani i dužine do članaka, model su koji provereno dobro stoji svima. U kombinaciji sa belom košuljom i salonkama, crop top bluzom u neutranim bojama ili jednostavnom oversized majicom i plitkim patikama ili loafericama, imate spremnu modnu kombinaciju za svaku priliku.

Potražite u P….S….Fashion maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Klasičan sako je nepogrešiv izbor

Klasičan kroj, svedene boje, bez dodatnih alki, šljokica, detalja koji odvlače pažnju, dovoljno elegantan, a istovremeno i casual – sako je nepogrešiv stilski izbor i modni komad u koji vredi uložiti.

Možete ga nositi uz pantalone cigaret kroja, kratku ili dugu haljinu, uz suknje različitih formi. Istražite ponudu sakoa u Tiffany maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Mala crna haljina

Još uvek nemate omiljeni model male crne haljine? Ova haljina dobro izgleda u svakoj prilici, samo je važno pronaći dobar kroj, model izrađen od prijatnog materijala i dužinu koja laska baš vašoj figuri.

Šta kažete na model od kombinacije dva materijala? Na ovoj Legend haljini materijal do tela je uži, dok je materijal koji ide preko tog sloja proziran i lepršav. Haljina ima karneriće na ramenima i providne rukave, što je čini posebno interesantnom.

Potražite u Legend maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Oversized džemper za poslovne i svakodnevne prilike

Volimo jesen jer donosi brojne mogućnosti za stilske interpretacije. Bez obzira na to što uvek glasamo za individualnost u oblačenju, kvalitetan džemper širokog kroja je jesenji odevni komad koji svako treba da poseduje. Bela košulja ispod džempera neutralne boje + crne uske pantalone – odličan izbor za poslovne prilike ili popodnevnu kafu i šoping sa drugaricama. Sveže opran džemper koji miriše na pamuk, šolja toplog čaja, draga osoba i kultni filmovi – jedna od najlepših načina da provedete hladne jesenje večeri kada vam se baš ne izlazi.

Kada kupujete džemper obratite pažnju na sastav proizvoda – vuna je uvek poželjan materijal, a takve modele možete pronaći u H&M maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.