Svetski dan kokica u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu

Da li ste znali da omiljena bioskopska grickalica ima „svoj dan”? Svetski dan kokica, 19. januara, obeležiće Cineplexx BIG Kragujevac bioskop tako što će uz svaku kupljenu ulaznicu posetioci dobiti i male kokice na poklon.

– Specijalna i pažljivo odabrana receptura pripreme Cineplexx kokica već deceniju garantuje „ljubav na prvi zalogaj” i nesumnjivo spada u kategoriju najomiljenije bioskopske grickalice. Ne postoji idealniji način da se Svetski dan kokica, ove srede 19. januara, provede uz neki od fimova sa repertoara Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i omiljenu poslasticu koji dobijate gratis uz kupljenu ulaznicu, navodi se u saopštenju bioskopa Cineplexx.

Repertoar Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa ima raznovrsnu ponudu filmova, od animiranih preko filmova domaće produkcije do svetskih blokbastera, pa posetioce tako očekuje „Zlatni dečko”, „Vrisak„, „Spajdermen: Put bez povratka”, „Matriks: Uskrsnuća”, ali i sinhronizovane porodične avanture, kao što su „Kliford: Veliki crveni pas”, „Pčelica Maja 3: Zlatno jaje”, „Pevajmo 2” i igrana pustolovina „Vuk i lav“.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.