Vremenske prilike možda ne dozvoljavaju istraživačke avanture u prirodi sa decom, ali to nije razlog da se mališani ne zabavljaju ove zime. Uz vaše slobodno vreme koje ćete provesti sa njima, par ideja iz BIG FASHION Kragujevac centra  i dobro raspoloženje – zabava je zagarantovana celoj porodici!

Najbolja zabava je pred velikim platnom 

Svaki odlazak u Cineplexx u BIG FASHION Kragujevac centru pravo je uživanje za celu porodicu. Deca se posebno raduju hrskavim grickalicama pripremljenim na poseban način, a jedini problem na koji unapred možemo da vas upozorimo je – odabir filma sa repertoara.

2D ili 3D? Animirana komedija ili naučna fantastika? Izbora je puno, ali mališani će uz svaki uživati, a vi dobro odmoriti u udobnim foteljama. 🙂

Repertoar proverite na LINKU.

Vreme je za društvene igre

Možda smo malo (više) nostalgični i ne razumemo kako postoji crtani film koji je deci zanimljiviji od Toma i Džerija, ali sigurni smo da će uživati u društvenoj igri sa omiljenim crtanim junacima našeg detinjstva.


Tom and Jerry City Race
društvena igra istovremeno zabavlja i upoznaje vas sa Njujorkom na jedan potpuno nov način. Špil karata i spiner kriju brojna iznenađenja, ali i prepreke koje će ovu igru brzo svrstati na vrh liste omiljenih aktivnosti tokom hladnih zimskih večeri.

Igra je namenjena deci starijoj od tri godine, edukativnog je karatkera, a u njoj ćete podjednako uživati i vi – obećavamo! 🙂

Potražite u Dexy Co Kids maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Ljubav prema čitanju razvija se od malih nogu

Razvijanje kreativnosti, snalažljivosti i kritičkog načina razmišljanja možda deluju teško i dosadno, ali uz prijatnu aktivnost poput čitanja romana za decu, postaju zanimljivi.

U zavisnosti od godina dece i toga da li su savladali samostalno čitanje, uključite se i vi i čitajte im neke od klasika koji će im se sigurno dopasti. Ukoliko su deca već naučila da čitaju, možete organizovati književno veče sa drugarima iz odeljenja i uz druženje i zdravu užinu pokrenuti diskusiju o avanturama likova iz romana.

Naša preporuka su avanture Doroti i Totoa iz Oza – prelepo ilustrovane slikovnice koje sadrže klasične priče predstavljene na kreativan način, namenjene prvim susretima deteta sa književnošću.

“Čarobnjak iz Oza” potražite u knjižari Vulkan u BIG FASHION Kragujevac šoping centru.

Zabava i kreativno slikarstvo – kreirajte sa decom novi ukras za dom

Trenuci koje porodica provodi zajedno su dragoceni, a kada njima dodate malo mašte, canvas platno i uljane boje, dobijete pravo porodično remek delo i ukras za dnevnu ili dečiju sobu.

Uz Van Gogh Oil uljane boje u nijansama po izboru i kvalitetno pamučno platno za slikanje iz Kengur ponude, imate sve što vam je potrebno za ovaj projekat.

Otisci dlana cele porodice, slobodne forme ili oslikavanje junaka iz crtanih filmova ili prirode ukoliko ste veštiji – opcija je puno, a najvažnije od svega je da se zabavljate sa decom. Oslikano platno možete uramiti i držati u sobi po izboru kao ukras ili pokloniti članu porodice ili prijateljima.

U knjižari Kengur u BIG FASHION Kragujevac šoping centru možete pronaći sve što vam je potrebno za kreativan hobi, a nama šaljite slike radova da pogledamo. 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.