U iščekivanju dana ljubavi – ideje za poklone za nju & njega

“Gospođice,
ja nisam za tobom bio onako obično,
gimnazijski zanesen.
U meni je sve do tabana minirano.”

Ovo je jedan od onih tekstova na koje se odnosi uvod – ne znam kako da počnem, a da to ne bude već viđeno kada je o naslovnoj temi reč. Srećom, to će mnogo bolje uraditi stihovi Mike Antića, što će poslužiti i kao podsetnik da je ljubav u malim znacima pažnje, a da je lep gest ono što mnogo vredi. I 14. februara, kao i bilo kog drugog dana u godini. 

Inspiraciju za poklone potražili smo u BIG FASHION Kragujevac i BIG Kragujevac centrima, a sigurni smo da će obradovati vama dragu osobu. Čaša dobrog vina uz to se podrazumeva – jer predstojeći praznik jeste odličan povod za nazdravljanje ljubavi. 

Nakit je uvek dobar izbor 

Pandora narukvica klasičnog dizajna sa zmijskim vezom u boji srebra ili roze zlata uvek je odlična ideja za poklon. Ovaj model nakita omogućava nizanje različitih privezaka – od kojih svaki ima posebnu i značajnu simboliku i sentimentalnu vrednost osobi koja nakit nosi. 

Dvobojni viseći privezak u obliku srca i katanca čine dva diska najfinije izrade i finalne obrade pri kojoj je pažnja posvećena baš svakom detalju. Izrađen je od čistog srebra sa delovima sa 14k roze pozlatom što ga čini savršenim priveskom za kombinovanje uz Pandora narukvice i druge priveske različitih boja. 

Potražite u Pandora maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru. 

Za SPA trenutke u udobnosti doma

Pri odabiru poklona važno je poznavati ukus osobe kojoj poklanjate, povod i planiran budžet. Predlog koji sledi možda i nije baš tipičan izbor poklona za muškarca, ali sigurni smo da će mu se on baš obradovati. Za sav onaj umor posle posla, opuštanje nakon treninga, odmor uz film ili seriju ili produženo vikend uživanje – bade mantil izrađen od pamuka pravi je izbor.

U Extreme Intimo baznoj kolekciji za muškarce dostupno je nekoliko modela, a ponudu možete istražiti u njihovom maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru. 

Poklon koji najavljuje proleće

Praznik ljubavi uvek nas podseti da proleće samo što nije stiglo. Neka vaš mali znak pažnje bude u baš takvom maniru – poklonite radost zbog predstojećih toplijih i sunčanih dana u prirodi. 

Uz praktičnu torbu sa termo dnom u koju se može odložiti hrana i prostirku za piknik upečatljivog dezena i praktičnog načina nošenja spremni ste za nezaboravne trenutke u omiljenim izletištima u gradu i okolini. 

Proizvode potražite u Pepco maloprodajnom objektu u BIG Kragujevac centru i istražite novu kolekciju. 

Praktičan i povoljan poklon 

Kada birate poklon za muškarca imajte na umu da su praktični gedžeti uvek dobar izbor. Držač za telefon u automobilu* je jedna od ideja, a uz to je i finansijski povoljan. Celly auto držač za telefon karakterišu kvalitetna izrada i dizajn uz lako montiranje na vetrobransko staklo ili kontrolnu tablu. Potražite u Gigatron maloprodajnom objektu u BIG Kragujevac centru. 

*odgovornost i poštovanje saobraćajne kultura pri korišćenju proizvoda se podrazumevaju! 

Obeležite važne datume uz omiljene mirise

Kada nekom poklonite parfem ne poklanjate samo bočicu upečatljivog mirisa – poklanjate pratioca kroz sve važne životne trenutke ili svakodnevne aktivnosti. U Jasmin parfimeriji u BIG FASHION Kragujevac centru odaberite prepoznatljiv parfemski duo Zadig&Voltaire brenda – This is her za nju i This is him za njega. 

This is her je drveni, gurmanski i cvetni parfem sa notama ružičastog bibera, kestena, jasmina, vanile i sandalovine, dok je This is him orijentalno-drveni miris grejpa, crnog bibera, tamjana, sandalovine i vanile.

Vikend za sport, takmičenje i nagrade

Dok birate poklon za dragu osobu, obradovaće vas i vest da će tokom vikenda 10. i 11. februara od 17 do 21 sat u atrijumu BIG FASHION Kragujevac centra biti održano zabavno takmičenje POBEDI DEKATLONCA. Posetioci će imati priliku da se takmiče sa zaposlenima iz Decathlon maloprodajnog objekta u BIG Kragujevac centru u sledećim disciplinama:

  • Stoni tenis
  • Bacanje na koš
  • Žongliranje loptom 

Pobednici dobijaju DECATHLON poklon karticu u vrednosti od 2000 RSD.