U iščekivanju odmora: sjajna zabava za celo društvo je u gradu!

Pet, deset, trideset dana… koliko još do odmora? 

U iščekivanju mira i celokupnog reseta na odmoru, ne zaboravite da uživate u svakom letnjem trenutku i dok ste u Kragujevcu. Možda ovogodišnje prilike ne dozvoljavaju da otputujete, što nikako ne sme i ne treba da bude razlog za propuštanje sjajne zabave kroz različite aktivnosti u gradu.

Na kragujevcanka.rs tokom celog leta delićemo preporuke za kulturna i dešavanja zabavnog karaktera koja možete posetiti, a danas idemo u BIG FASHION Kragujevac po dozu letnje zabave u kojoj će uživati celo društvo! 


Filmsko veče je uvek dobra ideja

Volimo boravak u prirodi tokom leta, ali za sve one prilike kada vremenska prognoza može da pokvari ili odloži planove – filmsko veče sa društvom je sve što je potrebno za sjajnu zabavu!

Ako vam se ne ostaje kod kuće, pravac u Cineplexx BIG Kragujevac da pogledate filmska ostvarenja sa repertoara. Akcija, misterija, komedija ili možda horor? Šta vaše društvo bira za Cineplexx filmsko veče uz hrskave naćose i omiljene kokice? 

Probudite avanturistički duh ekipe

Kad smo već kod bioskopa – predlažemo da u BIG FASHION Kragujevac centru obavezno posetite i 5D bioskop. Vrhunska oprema i moderne tehnologije donose jedinstven osećaj, ne samo kroz ekranizaciju, već i kroz specijalne efekte koji čine mogućim čak i to da osetite kako vam nešto mili po nogama… dok gledate 5D horor film. 

Isplanirajte dan za nove gastronomske doživljaje

Me to @everyone: Spremite se, idemo večeras u Picador! 

Ko želi da dobije baš ovakvu poruku u Viber grupi najdraže ekipe? 

Okupite društvo i uživajte u autentičnim gastronomskim specijalitetima u Picador restoranu u BIG FASHION Kragujevac centru. Od burgera sa 100% junećim mesom, preko kesadilja, piletine na Picador način, osvežavajućih salata i palačinki na španski način – jela i dezerti sa menija oduševiće i najizbirljivije ljubitelje dobrih ukusa. I nije samo do hrane, ambijent restorana idealno je mesto za okupljanje sa društvom. 

VIBE festival te zove

Volimo Kragujevac uvek, a tokom sezone muzičkih festivala još više! Tokom vikenda, 24. i 25. juna u periodu od 14 do 20 sati u BIG FASHION Kragujevac centru (atrijum i plato ispred glavnog ulaza) očekuje vas sjajna zabava. Okupite društvo i uživajte u letnjim ritmovima sa dva stejdža i u performansima DJ-eva koji će se pobrinuti za fantastičnu atmosferu. 

Idemo u BIG FASHION Kragujevac u šoping i da se sjajno provedemo sa društvom za vikend! Detaljnije o događaju možete pročitati OVDE.