U susret proleću i Međunarodnom danu žena – proizvodi za svež i odmoran izgled kože koje ćete voleti

Početkom prolećne sezone stižu i najave za beauty novitete omiljenih kozmetičkih i dermokozmetičkih brendova,  a u iščekivanju prilike da ih probamo, dobro je podsetiti se i možda najvrednijeg saveta kada je o kozmetici reč – dobre stvari ne treba menjati. U tom maniru, skrećemo vam pažnju na proizvode koji će vam (p)ostati najdraži saveznici na putu ka postizanju svežeg i odmornog izgleda kože lica ovog proleća. Uostalom, najupečatljivija forma lepote je ona uz koju možemo dopisati epitet – prirodna. 

Osim što su cenovno pristupačni i efikasni, ove proizvode slobodno možete odabrati i kao poklon za Međunarodni dan žena (ili bilo koju drugu priliku) – lako se uklapaju uz različite rutine nege i šminkanja, a možete ih pronaći u BIG FASHION Kragujevac centru. 

Instant vraćanje svežine uz Diego dalla Palma proizvode

Ne postoje kozmetički proizvod ili tretman lica koji koži daju instant sjaj i efekat odmornog i osveženog tena, što naravno ne umanjuje značaj kontinuirane i pravilne nege. Za trenutno osvežen ten odaberite makeup proizvode – All in One rumenilo, bronzer i highlighter iz Diego dalla Palma ponude u Jasmin parfimeriji u BIG FASHION Kragujevac centru. 

Iako vam za svakodnevne prilike neće biti potrebna sva tri tipa proizvoda, a nanošenje lako možete prilagoditi svom obliku lica, korisno je da znate da ove proizvode karakteriše lagana tekstura, te su jednostavni za korišćenje čak i da ste početnik u šminkanju. 

Nekoliko beauty pravila koja će odgovarati većini oblika lica:

highlighter nanesite ispod luka obrve i na deo unutrašnjeg ugla oka, bliže korenu nosa za efekat odmornijeg izgleda regije oko očiju

– u zavisnosti od oblika lica, rumenilo nanosite na jagodičnu kost i blendajte uvek u smeru ka ušima za što prirodniji efekat

– izbegavajte proizvode sa sjajnim finišom ukoliko imate proširene pore 

– ne preterujte sa količinom nanetog bronzera i zaboravite na oštre, vidljive linije, konturisanje lica radije ostavite profesionalnim šminkerima 

Dodir proleća na usnama i licu

Za sve one svakodnevne prilike kada želite da osvežite ten i postignete no makeup makeup izgled, multifunkcionalni proizvodi su pravi izbor. Llums My everything butter za usne i jagodice dostupan u različitim nijansama u Lilly drogerie maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru je proizvod koji ćete želeti u beauty neseseru ove sezone. 

Nanesite ga na usne za efekat hidratacije i blagi sjaj i na jagodičnu kost za trenutno osvežavanje tena. 

Besprekoran ten i nega

Volimo clean estetiku, a te[ke teksture pudera i efekat kamuflaže rado ostavljamo u prošlosti. Za osvežen ten i odmoran izgled proizvod izbora su lagani tonirani serumi, koji osim blage pokrivne moći imaju i negujuća svojstva. Maybelline Superstay Skin Tint sa vita,inom C je baš takav proizvod, a možete ga pronaći u dm drogeriji u BIG FASHION Kragujevac centru. 

Hidrirana koža je lepa i zdrava koža, a u susret višim temperaturama biramo laganije formule. Avene Hydrance Legere je krema lagane, fluidne teksture, a osim efekta dubinske hidratacije, ima i umirujuće dejstvo na nadraženu kožu – sve ono što je potrebno nakon zimskog perioda. Potražite u Benu apoteci u BIG FASHION Kragujevac centru. 

Beauty podsetnik – ne zaboravite na značaj redovnog korišćenja SPF proizvoda, a neke od naših ranijih preporuka potražite OVDE.

DANI SUPER ŽENA U BIG FASHION KRAGUJEVAC I BIG KRAGUJEVAC CENTRIMA

Od 8. do 10. marta za kupovinu u vrednosti od 3000 dinara i više u BIG FASHION Kragujevac i BIG Kragujevac centrima ostvarujete pravo da zavrtite Točak sreće i dobijete jedan od poklona. Priloženi fiskalni računi za učešće u aktivaciji moraju biti od ostvarene kupovine u prodavnicama u okviru BIG FASHION i BIG Kragujevac centara nastali u toku trajanja aktivacije, od 8. do 10. marta, a pokloni se mogu preuzeti na promotivnom pultu u atrijumu BIG FASHION Kragujevac centra u sledećim terminima: 8. marta od 16 do 20 sati i 9. i 10. marta od 15 do 19. Sati. Više o aktivaciji i pravilniku za učešće pogledajte OVDE.