U toku su prijave za učešće na VIII festivalu amaterskih pozorišta Kulisa

Studentski kulturni centar biće, po osmi put domaćin i organizator pozorišnog festivala „Zlatna kulisa”, koji će se održati od 16. do 19. marta. Ove godine u takmičarskom i revijalnom delu festivala, biće odigrano osam predstava. 

Svi zainteresovani za učešće na festivalu, neophodno je da najkasnije do 20. februara popune prijavu na linku. U okviru prijave nalazi se i deo u kom je potrebno dostaviti link ka video snimku predstave, a veoma je važno da glumačka postava predstave prikazane na snimku bude planirana i za samo potencijalno izvođenje na festivalu, uz maksimalni izuzetak do dve alternacije.

Selektor festivala, reditelj Dragan Jakovljević i Savet festivala odlučiće o vašem učešću i o svojoj odluci vas obavestiti najkasnije do 23. februara.

Na festivalu može da učestvuje najviše 8 predstava koje će se takmičiti za nagrade, a predstave će ocenjivati dva žirija: stručni žiri u sastavu od tri člana, tri eminentna predstavnika pozorišne i filmske umetnosti; kao i žiri učesnika, koji će sačinjavati po jedan član iz svakog ansambla. To znači da će ti članovi imati obavezu da prate sve predstave, a troškove njihovog smeštaja i ishrane snosiće organizator festivala.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem imejl adresa jelena@skckg.com i goca@skckg.com.

Kontakt telefoni: 034/336-122 – Jelena Krstić, urednik programa amaterskih delatnosti SKC-a i Gordana Komarica, organizator programa SKC-a.