Umetnost kao stilski izraz ove sezone – ovo su naši favoriti sa Plazinog prolećnog marketa

Ambicija i kreativnost kragujevačkih preduzetnika rezultirali su stvaranjem fashion komada u koje ćete se zaljubiti. Ovaj vid mode večan, baš kao i umetničko delo.

Najbolje od svega? Noseći ove modele garderobe i aksesoara uvek ćete se osećati prijatno, jer kada nešto nastaje u maloj radionici punoj ljubavi prema poslu i stvaranju pažnja se poklanja svakom detalju.

Istražite Magical Gypsy Store, Milena Dunić i Here Wear ponudu na Plazinom prolećnom marketu i ne zaboravite da favorite kombinujete sa Raika rancem. Poseta Plazinom marketu je i sjajna prilika da odaberete jedinstven poklon za njega, a tu Tied Up nema konkurenciju!

I požurite – Plazin prolećni market otvoren je do 30. maja u atrijumu centra.

Inspiracija je u autentičnosti i krije je svaki Magical Gypsy Store model

Podržavate autentičnost, dajete joj priliku da raste, inspirišete druge i doprinosite razvoju lokalnog preduzetništva… i sve to u Magical Gypsy Store unikatnoj, ručno oslikanoj duks haljini.

Magical Gypsy Store modeli izrađeni su od kvalitetnih i udobnih materijala pogodnih za nošenje tokom svakog godišnjeg doba. Posebno nam se dopadaju jer svaki model ima ličnu priču koju iznova otkrivate svakim novim pokretom.

Šta bi bilo oslikano na Vašoj Magical Gypsy Store haljini?

Javite nam koji model sa Plazinog prolećnog marketa vam se najviše dopada!

Ona zna kod dobrog stila – upoznajte kolekciju Milene Dunić

Prvo smo pomislili da je reč o sasvim običnoj haljini. Ok, nosiva je u raznim poslovnim i specijalnim prilikama, ali ova haljina iz kolekcije Milene Dunić je mnogo više od odevnog komada.

Kale haljina H kroja izrađena je od buklea i fine vune, a detalj koji je čini posebnom jeste komad pirotskog ćilima na džepu.

Tradicija tkanja pirotskog ćilima stara je pet vekova, a u ovoj modernoj interpretaciji ima poseban šmek.

Kako se vama dopada ova haljina?

Fun Fact: Dizajnerka Milena Dunić je i frontend developer, zato i kažemo da ona definitivno zna kod dobrog stila!

Upoznajte Mileninu dizajnersku priču na Plazinom prolećnom marketu.

Here Wear – prostor za interpretaciju je najvažniji

Ko kaže da umetnost mora da bude komplikovana? Da, volimo boje i upečatljive detalje, ali se uvek rado vraćamo i jednostavnosti u svoj svojoj slobodi i prostoru za modnu interpretaciju!

Here Wear majice će vam dati najvažnije kada je o uklapanju umetnosti u modni izraz reč – prostor za interpretaciju i iskazivanje jedinstvenosti.

Posebno nam se dopada crna majica (black is my color) kombinovana sa različitim dezenima marame i sakoa. Jer crno i belo jesu umetnost i jesu dobar stil!

Upoznajte Here Wear na Plazinom prolećnom marketu.

Neodoljivo sladak i praktičan – Raika ranac uklopiće se uz svaki outfit

Šta će šetnju (da ne kažemo – maraton sa obavezama) gradom učiniti inspirativnijom ove sezone? Mi kažemo praktičan Raika ranac neodoljive kombinacije boja!

Dovoljan da u njega spakujete sve što vam je potrebno, postaće vaš najdraži saveznik u kreiranju i življenju lične fashion filozofije.

Neke od kreacija sa Raika potpisom možete pogledati na njihovom zvaničnom Instagram nalogu, a za detaljnije upoznavanje sa brendom obavezno posetite Raika kutak na Plazinom prolećnom marketu.

Detalj koji pravi razliku – Tied Up

Leptir mašne, kravate, Ascot kravate, manžetne, šnale za kravatu… Tied Up krije dragulje kada je o aksesoarima koji prave značajnu stilsku razliku reč. Sjajan izbor za poklon muškarcu, za sve one specijalne ili svakodnevne prilike koje spontanost čini dragocenim.

Ručna izrada, najkvaliteniji pamuk, mnoštvo dezena i motiva – Tied Up modna filozofija kaže da za svakog muškarca postoji idealna kombinacija, a mi vas pozivamo da istražite više na Plazinom prolećnom marketu.