Upoznajte Duo Gea svet lepote

Malo šta jednu ženu može učiniti srećnom kao vreme koje posveti sebi. Bilo da uživate u šetnji, čitanju dobrih romana, kupovini ili beauty ritualima – #metime je od esencijalnog značaja za zdrav i uravnotežen stil života. Da sedimo na kafi sa pet sugrađanki i pitamo ih da navedu omiljene lokacije u gradu, sigurni smo da bi svaka od njih pomenula i adresu omiljenog centra za negu lepote. 🙂 A kako i ne bi – u beauty studio odlazimo lepim povodima (pripreme za važne događaje, venčanja, redovna nega i ulaganje u lepotu i dobar osećaj u sopstvenom telu) i ti trenuci uvek asociraju na ugađanje sebi. Prijatan ambijent, profesionalnost zaposlenih i njihovo oko za detalje, visok nivo higijene, kvalitet i cenovna pristupačnost – jedna takva oaza nalazi se na adresi Karađorđeva 27.

Upoznajte Duo Gea svet lepote

Studio Duo Gea osnovala je Slađana Nikolić 2013. godine. Od beauty kutka za ljubitelje dobrog manikira i nailart-a do jednog od najpoznatijih centara za negu lepote u Kragujevcu i edukativnog centra – preduzetnički put i razvoj biznisa nisu bili jednostavni, ali ljubav prema poslu uvek daje rezultate.

Danas Duo Gea studio pruža širok spektar usluga iz domena lepote: manikir, pedikir, depilaciju šećernom pastom, trajnu šminku (puder obrve, ajlajner, labello lips), profesionalnu šminku, masaže.

Duo Gea tim na čelu sa Slađanom konstantno ulaže u znanja, razvoj veština i kvalitet materijala i pribora za rad. U ovim nestabilnim vremenima, a imajući u vidu celokupnu epidemiološku situaciju sa virusom korona, Slađana posebno insistira na visokom stepenu higijene, pa se u radu koriste uvek sterilni instrumenti, a sve površine redovno se dezinfikuju nakon svakog klijenta.

Duo Gea edukativni centar – razvijte svoj posao u beauty industriji

U okviru Duo Gea sveta lepote funkcioniše i edukativni centar – koncept koji zaljubljenicima u beauty industriju omogućava da steknu i razviju veštine neophodne za započinjanje sopstvenog posla. Duo Gea edukativni centar organizuje obuke za manikir (Basic gel, kombi manikir i gellac, nailart), depilaciju šećernom pastom i trajnu šminu (puder obrve i labello lips). Nakon završene obuke polaznici dobijaju sertifikat i podršku u daljem radu.

Kakve veze ima šećer sa depilacijom (kada znamo da ona nije nimalo slatka)?

Posebno nas je interesovalo kakva je to depilacija šećernom pastom, kad svaka od nas zna da depilacije nije nimalo slatka 🙂 Duo Gea tim otkriva da je stručan naziv ovog tretmana prirodna epilacija i da je kao takva manje bolna u odnosu na tradicionalne metode depiliranja. Depilacija šećernom pastom omogućava pravilno otklanjanje dlake u potpunosti i bez preloma. Folikul dlake slabi, a dlaka postaje svetlija i tanja. Iz tretmana u tretman, dlačice sporije rastu i proređuju se – otuda i naziv prirodna epilacija. Depilacija šećernom pastom vrši i blagi piling kože. Posebno se preporučuje u slučaju problema sa uraslim dlačicama, upalom korena dlake ili pojačane malavosti. Minimalna dužina dlačica za tretman jeste 3 mm.

Pratite Duo Gea studio na Instagramu, a za više informacija o slobodnim terminima, cenama i edukacijama kontaktirajte ih na 0637566448.