Zvezda elektronske muzike Oliver Hunteman na VIBE festu

Superstar elektronske muzike i jedan od najtraženijih producenata današnjice, Oliver Hunteman, predvodiće ovogodišnje izdanje „VIBE“ festivala, koji će od 25. do 27. avgusta biti održan u Kneževom arsenalu. Nastupi na najvećim svetskim festivalima, milionski pregledi na video i striming platformama samo potvrđuju činjenicu da se Oliver Hunteman punih 20 godina nalazi na samom vrhu svetske scene.

Trodnevni program festivala donosi i još preko 30 nastupa najpopularnijih regionalnih i domaćih umetnika na čak 3 muzičke bine.

Kao i prethodnih godina, publiku u Kragujevcu, uz bogat program, očekuju i unikatna scenografska i produkcijska rešenja na najvišem nivou što, uz autentičnu lokaciju, „VIBE“ čini jednistvenim festivalskim iskustvom.

Tokom prethodnih 9 godina„VIBE“ festival je od male lokalne manifestacije prerastao u jednu od najznačajnijih manifestacija za mlade u Srbiji okupivši desetine hiljada posetilaca iz zemlje i regiona i na taj način uspešno Kragujevac pozicionirao na festivalskoj mapi prezentujući istorijska, kulturna i prirodna bogatstva grada međunarodnoj publici.

„VIBE“ festival se realizuje uz podršu grada Kragujevca, kao manifestacija od izuzetnog značaja.

Ulaznice su dostupne na svim tickets.rs i gigstix.com prodajnim mestima.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.