3 ideje za poklon za PRVI rođendan deteta

Neke poklone je teže odabrati nego druge, zar ne? Možda vam je jednostavno da kupite poklon koleginici, suprugu, najboljoj drugarici, ali koliko god da uživate u odabiru darova, sigurno vam se dešava da ostanete bez ideja.

Pozvani ste na prvi rođendan deteta prijatelja ili rođaka i nemate ideju koji poklon da odaberete? Novac je uvek dobra opcija i to će vam potvrditi svaki roditelj, ali pokloni oko čijeg odabira ste se potrudili imaju mnogo veću vrednost.

U potrazi za idejama prošetali smo do BIG FASHION Kragujevac centra i evo koje poklone za prvi rođendan bismo mi odabrali.

Poklon za sva vremena – blister

Ovom poklonu se mali slavljenik neće obradovati odmah, ali kada poraste imaće divan podsetnik na prvi važan datum u životu.

Blister – dijamant u posebnom pakovanju sa je vredan poklon koji možete personalizovati kroz posvetu, a sam dijamant se kasnije može ugraditi u bilo koji komad nakita po želji osobe kojoj poklanjate.

U zlatari Stefanović u BIG FASHION Kragujevac centru dostupni su blisteri u više veličina i različitog cenovnog ranga – od 7700 dinara pa naviše.

Najvredniji poklon – bezbrižno odrastanje uz stihove čika Jove Zmaja

Knjiga bez koje nijedno dete ne treba da odrasta i ideja za poklon koji će obradovati, ne samo slavljenika, već i roditelje, a i vas će na trenutak vratiti u detinjstvo. Riznica pesama za decu Jovana Jovanovića Zmaja zauzima posebno mesto u kućnoj biblioteci.

Lepotu ove knjige nije umanjilo vreme proteklo od njenog nastanka do danas. Ona je zauvek u svoje okrilje zatvorila zagonetke detinjstva, a ako nas pitate ne mogu joj ni “prići” moderne YouTube pesme za decu.

Koju pesmu Jovana Jovanovića Zmaja vi znate napamet? 🙂

Potražite u knjižari Vulkan u BIG FASHION Kragujevac centru.

Zabava i igra uz Little World igračke

Ovo je poklon koji će biti najzanimljiviji malom slavljeniku od svih ideja koje smo podelili jer će odmah moći da se igra. Little World muzička kocka pomaže detetu da razvija motoričke sposobnosti i vizuelnu percepciju. Pored toga, sjajan je vid zabave zahvaljujući dopadljivim melodijama u kojima će najmlađi uživati.

Potražite u knjižari Kengur u BIG FASHION Kragujevac centru.

Zabava za najmlađe u BIG FASHION Kragujevac centru

Povedite najmlađe članove porodice u kupovinu jer ih u BIG FASHION Kragujevac centru očekuju sjajna zabava i pokloni! U periodu od 25. do 27. februara uz dve kupljene karte za dečiji film u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu na poklon dobijate vaučer u vrednosti od 500 dinara za Circus Kids igraonicu. Detaljine informacije potražite OVDE.

Pored toga, tokom vikenda 26. i 27. februara u atrijumu centra biće organizovan Turnir društvenih igara poput klikera, Monopola, Jenge i slično. Posetioci centra imaće priliku da se oprobaju u igrama, a pobednike očekuju nagrade. Prijave za učešće na turniru su obavezne, a više informacija o tome potražite klikom na LINK.