Iako se radujemo letovanju, kupanju u moru ili bazenu, sunčanju i toplim večerima, jedno nam teško pada – očuvati svež i odmoran izgled uprkos visokim temperaturama.

Ukoliko ni vi ne tolerišete slojeve proizvoda za negu na licu (ili još gore šminke) tokom letnjih vrućina, potrebno je da pronađete formule i teksture koje odgovaraju vašem tipu i stanju kože, a otporne su na visoke temperature.

Zavirite u naš beauty letnji neseser i hvatajte beleške – ova tri proizvoda pružaju instant osveženje umornoj i pregrejanoj koži, a neće vam dodatno smetati na vrućini tako da zaista možete uživati u letu bez lepljivog i teškog osećaja na koži.

HIDRATACIJA NA DOHVAT RUKE

Najvažnija beauty lekcija ikada naučena – hidratacija je potrebna svim tipovima i svim stanjima kože. A kada hidratacija dolazi u praktičnoj bočici sa raspršivačem, znajte da ste upoznale skin care proizvod koji će obavezno postati deo vaše dnevne i večernje rutine.

Eucerin Hyaluron sprej sa hijaluronskom kiselinom i gliko-glicerolom pruža instant efekat osvežene i punije kože, dok su dublji slojevi hidrirani. Sprej raspršite na čisto i suvo lice i slobodno pustite kožu da ga upije u potpunosti. Da biste ubrzale proces, čistim vrhovima prstiju tapkajte po koži kako bi apsorpcija bila brža, a vi istovremeno stimulisale mikrocirkulaciju.

Sprej možete obnoviti bilo kada tokom dana, samo vodite računa da pre nanošenja, papirnom maramicom pokupite višak znoja, šminke i sl. sa kože.

Eucerin Hyaluron sprej možete držati u frižideru pre nanošenja za još izraženiji efekat razbuđivanja pri nanošenju – i kože i čula.

Proizvod je dostupan u Eucerin partnerskim apotekama.

ZA EFEKAT ODMORNOG POGLEDA I KVALITETNOG SNA

Podočnjaci odaju sve, a kada vam tokom leta smeta korektor na ovoj osetljivoj zoni postoje tri rešenja za borbu sa njima: redovan i kvalitetan san, dovoljan unos vode i adekvatna nega.

Origins GinZing™ osvežavajuća krema sa efektom posvetljivanja je sve što vam je potrebno ovog leta za odmoran pogled! Lagana tekstura, reflektujuće čestice, dodatak kofeina u formuli – proveren recept za smanjenje nadutosti, tamnih podočnjaka i brisanje umornog pogleda.

Kao jedinu manu ovog proizvoda možemo da navedemo to što ga ne možete kupiti u Kragujevcu, ali prvom sledećom prilikom u SEPHORA objektima u Beogradu možete pronaći ovaj skin care dragulj.

BRONZER? DA, ALI SAMO AKO JE NUXE BRONZING POWDER PRODIGIEUX®

Nuxe Bronzing Powder Prodigieux® nije slučajno na ovom spisku. Već znate da efekat osunčanog tena vizuelno sužava lice, prikriva nedostatke i čini da koža izgleda odmorno. Problem sa odabirom bronzera za letnji period jesu jake i rastresite formule koje čine da efekat nanošenja bronzera posle dva, tri sata bude messy. Osim toga, iskustvo nam je pokazalo da se takvi proizvodi neravnomerno skidaju sa kože i često izazivaju upale u vidu akni.

Nuxe Bronzing Powder Prodigieux® ima mat završnicu, boju koja će se zaista prilagoditi svakom tonu i podtonu kože, neodoljiv miris i teksturu koja će osvojiti i profesionalne šminkere. Kabuki četkicom nanesite malo bronzera na jagodice, liniju čela (uz kosu) i sa strane vilične kosti za efekat predivno preplanule kože. Po potrebi blendujte proizvod na koži upotrebom čiste četkice sa gustim vlaknima.

Proizvod možete kupiti na sophia.rs web trgovini.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.