Beauty odluka za 2018. godinu – blistava koža lica bez bora

U sezoni prazničnog raspoloženja, sjajnih ukrasa, energije i svetlucavih detalja ne možemo, a da ne mislimo i na sjaj i zdravlje kože lica.  Pod uticajem povećanog broja radnih sati, hladnog vazduha i nedostatka sunčeve svetlosti fine linije i bore na licu deluju izraženije, a ten je sivkastog tona i umoran. Kako biste pripremile kožu za poslednju noć u 2017. i prvu u 2018. godini sada je pravo vreme da počnete sa adekvatnim beauty ritualima i negom – naročito ako ste ove godine proslavile 25+ rođendan.

Umornom tenu i ubrzanoj pojavi prvih znakova starenja kože doprinosi i stres, pa je pored opuštanja na emocionalnom planu, potreban relax ritual i za kožu. Najbolji poklon vašoj koži u 2018. godini je preparat koji je štiti od negativnog uticaja faktora iz okruženja, dubinski hidrira, daje energiju i odlaže pojavu prvih znakova starenja. U koncept multifunkcionalnosti u kozmetičkoj industriji smo zaljubljeni, pa je proizvod pogodan za jutarnju i večernju negu neophodnost svih žena koje vode računa o koži i budžetu za ulepšavanje.

Uriage Isoliss fluid savršeno se uklapa u rituale nege i ulepšavanja kože savremene žene. Zahvaljujući patentiranom kompleksu i Uriage termalnoj vodi, Isoliss fluid vraća energiju koži i štiti je od spoljašnjih agresivnih faktora za vidljivo odlaganje prvih bora. Oplemenjuje teksturu kože i daje blistav izgled delujući kao originalni kompleks za ulepšavanje. Koža je vidljivo lepša, baršunastija, bolje hidrirana i jedra.

Coquette

Uriage Isoliss fluid pogodan je za negu normalne i mešovite kože, hipoalergen je i nije komedogen. Pored primetno blistavije, energičnije i jedrije kože već nakon par aplikacija, posebna prednost Uriage Isoliss fluida je efekat na smanjenu izraženost proširenih pora na licu.

Analiza liste sastojaka Uriage Isoliss fluida

Svako ko ima mešovitu kožu lica zna koliko je važno voditi računa o sastavu proizvoda i pažljivo čitati deklaracije, kako se na kožu ne bi nanosili potencijalno štetni i komedogeni proizvodi. Iz tog razloga testirali smo Uriage Isoliss fluid i kroz strogu prizmu CosDNA beauty servisa (koji vam preporučujemo da koristite pre svake kupovine novog proizvoda za negu). Uriage Isoliss fluid je u potpunosti zdravstveno bezbedan, ali sadrži Cetyl Alcohol koji se koristi kao emolijens i koji nosi manji rizik za pojavu akni i iritacija na koži. Taj rizik je na skali označen vrednošću 2 što je u granicama bezbednog, ali u slučaju ozbiljnijih kožnih stanja konsultujte se sa dermatologom i farmaceutom pre korišćenja novog proizvoda. Dimethicone i Butylene Glycol koji se nalaze nešto niže na listi sastojaka nose manji rizik od pojave akni (1), ali ne dovode do iritacija na koži. Na “pros” strani fluda je mnogo više sastojaka, pa je jedan od glavnih beauty aduta visoka koncentracija glikolne kiseline koja vrši blagi piling i posvetljuje kožu. Celokupnu analizu Uriage Isoliss fuida pogledajte ovde.

Uz Uriage Isoliss fluid, malo korektora i bronzera postižete i savršen makeup za dnevne prilike. Fluid je istovremeno i odlična podloga za šminku.

Najbolji efekti postižu se primenom Isoliss fluida tokom jutarnje i večernje nege – beauty sleep više nije mit! Nakon večerne aplikacije fluida koža će zaista delovati odmornije – kao da ste spavale par sati duže.

Uriage Isoliss fluid potražite u ovlašćenim apotekama.

2 Comments
  1. Draga Ivana,

    Sjajna je kozmetika 🙂 Javite nam utiske kada isprobate 🙂
    kragujevcanka.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.