Udruženje „Vido“ organizuje novo veče Stand Up komedije u Kragujevcu, u utorak, 10. decembra, od 20 časova, kada u sali PMF-a gostuje Semir Gicić, sa svojim popularnim nastupom „Beskonceptualni STAND UP“! Semir je mlada glumačka zvezda u usponu i za njegove nastupe se uvek traži karta više.

„Lista nepodnošljivih sorti ljudi“ je tema u njegovoj novoj beskonceptualnoj stand up komediji.  Semir je autor popularnih komedija: Pazi s kime spavaš I i II deo, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, KVDP, Deža vi… Školovao se za jedno, radi drugo, živi od trećeg, mašta o četvrtom.

Neke sorte sa njegove liste: Ubeđivači, Neodgovarači, Učinoci, Mešaoci, Uvodničari, Sobni turisti, Puhači vratova, Neempatični neslušaoci, Isključiva sorta, Jandikluci, Nagovesioci, Navaljivači, Dežurni pomagači, Blicači, Završioci, Naknadni uključioci, Šalteruše, Call centri, Nepomerači, Dežurni komentatori, Nemoralisti, Lažni hranioci ega, Zalutale zanatlije, Ometači ugođaja, Neduhovitost neduhovitih…

U njegovim nastupima nema viceva, jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena.

Cena ulaznica u predprodaji je 500 dinara, a na ulazu 600. Karte su prodaji u Kancelariji za mlade – ulica Save Kovačevića 5 (od 11h do 18h). Rezervacije na telefon: 064/1124777.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.