Bezbedno i efikasno do glatke kože bez dlačica

Glatka koža bez dlačica više nije beauty imperativ – postaje potreba koju savremene žene već godinama pokušavaju da zadovolje raznovrsnim metodama. Klasično brijanje, depilacija u kučnim ili salonskim uslovima ili nepouzdane metode epilacije ne daju trajne rezultate.

Kada imate osetljivu kožu, tradicionalne metode uklanjanja dlačica dovode do dodatnih iritacija, narušavajući komfor i dobar osećaj u sopstvenoj koži.

Laserska epilacija je najpouzdaniji metod trajnog uklanjanja dlačica, ali nije svaka laserska epilacija podjednako efikasna i dobra za vašu kožu. Pre nego što uplatite tretmane uklanjanja dlačica detaljno se raspitajte o laseru koji epil centri koriste. U tom kontekstu važno je i da imate poverenje u osoblje koje tretman realizuje.

Svaki beauty geek 🙂 temeljno će istražiti relevantne aspekte tretmana, a ovu mantru treba da usvojite i vi. Zamislite samo… leto, zima,plaža, skijanje, noćni izlazak, odlazak u saunu, na bazen, na kafu sa prijateljima – uvek i svuda sa glatkom kožom!  Moguće je uz pouzdana tehnološka rešenja i stručnost tima u epil centru.

Kao jedan od omiljenih ženskih kutaka u gradu, Cacao koncept lepote nedavno je otvorio i Cacao Epil Centar. Poverenje u besprekornu uslugu i visoke standarde kvaliteta u salonu, u startu su stvorili dobru osnovu za poptuno poverenje u lasersku epilaciju u njihovom epil centru.

U razgovoru sa doktorima medicine, Jovanom, Ivom i Đurđom, bili smo u prilici da dobijemo sve relevantne informacije i istražimo kompletan postupak trajnog uklanjanja dlačica sa tela.

U odnosu na lasere u drugim salonima u gradu, Cacao Epil  ima bitnu prednost – sam laser kojim se tretmani realizuju.

Hair Away Pro Laser Trio je diodni laser koji spada u najuspešniju i najbezbolniju nemačku tehnologiju aparata za trajno i sigurno uklanjanje dlaka.

Emituje tri talasne dužine istovremeno (755nm-808nm-1064nm) i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih, već i veoma svetlih i veoma tamnih debelih dlaka (osim sedih dlaka) i tretira sve tipove kože, kao i preplanulu kožu!

Dr Iva ističe da primena niske energije i “in-motion” tehnologije prevlačenja sonde omogućava da tretmani budu brzi, prijatni i gotovo bezbolni. Integrisani sistem hlađenja hladi područje tretiranja i osigurava prijatan i siguran tretman za klijenta.

Trajanje tretmana zavisi od zone koju tretiramo, od 5 minuta za mini zone do 30-40 minuta za zone kao što su noge kod žene i prednji deo torzoa ili cela leđa kod muškaraca.

Posle četiri tretmana dobijaju se izvrsni rezultati, ali da bi se dobio potpuni efekat – trajni rezultat, potrebno je od šest do osam tretmana u zavisnosti od individualne reakcije na tretman.

Tretmani se rade u periodu od godinu do godinu i po, a vi ste u međuvremenu bez dlačica!

Nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima bez straha od iritacija, bola ili bilo kog tipa neprijatnosti na koži.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.