Vreme je za darivanja i čarobne poklone iz srca prirode

Čini nam se kao da smo juče birali praznične poklončiće za naše najmilije. Birali lepe satenske mašne i ukrasne papire. Međutim, kalendar nam govori nešto sasvim drugačije! Pa da li je moguće? Možda smo malo tužni što nam tako vreme neuhvatljivo izmiče, ali zasigurno srećni jer se bliži period kada šapućemo želje, i brižno slušamo priželjkivanja voljenih.

Kao i svake godine, NUXE francuska prirodna kozmetika, pripremila je najmedenije i najčarobnije proizvode u kojima smo uživali i tokom ove 2018. godine. Uvijeni u papir ljubavi, uz dodatak mirisnog afrodizijaka, Čarobnog suvog ulja, čekaju svoje obožavateljke u apotekama. Raduju se svakoj dami koja će u njima uživati u prazničnim danima.

Ljubav je u malim stvarima

Esencija (Essential gift set)

Zaljubljenice Čarobnih suvih ulja tokom prazničnih dana mogu svuda sa sobom poneti maleno, praktično, a zavodljivo pakovanje Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja 30 ml. Višenamenski koktel za negu kose, lica i tela, potpuno je prikladan za i najmanju žensku torbu, ili toaletnu torbicu. Nosi ga uvek sa sobom, udahni njegov veličanstven miris, i oseti toplinu na koži koju pruža.

Cena Essential gift seta: 1.200 din

Neophodna zimsko-praznična zadovoljstva

Nuxe MUST HAVE proizvodi (Best seller gift set)

Kada nekoga mnogo voliš, to znači da želiš da zagrliš svaki deo njegovog tela. Da ga spakuješ u svoje naručje i zaštitiš od svega. Zapravo je takav NUXE Best seller poklon set jer sadrži sve ono što će osobu koju voliš da zaštiti od glave do pete… od usana, preko srca… Najnoviji balzam za usne sa propolisom i 25% više shea maslaca, Rêve de Miel® Medeni balzam za usne – intenzivno hranljiv i obnavljajući 15g, omiljena Rêve de Miel® Kreme za ruke i nokte, 30 ml, Huile Prodigieuse Čarobno suvo ulje 30 ml, i savršeno mirisna, nežna i zaštitna krema Creme Fraiche de beaute za 48h hidrataciju koja štiti kožu od zagađenja i prevremenog starenja nalazi se u ovom setu.

Cena Best seller gift seta: 2.880 din  

Iskonska lepota u prazničnim bojama

Otkrivanje lepote uz NUXE (Iconic gift set)

Otkrijte Čarobne trenutke uz set neodoljivih Prodigieux® proizvoda koji dele isti kultni, senzualni miris NUXE suvog ulja. Za svakodnevnu 48h hidrataciju i zaštitu lica od zagađenja koja uzrokuju prevremeno starenje očaraće vas Crème Fraiche de beaute® 48h hidratantna krema, 30 ml.

Nega tela započinje pod senzualnim tušem uz Prodigieux® Uljni gel za tuširanje 100 ml, a dovršava se uz vrhunac zadovoljstva, Huile Prodigieuse Čarobno suvo ulje 100 ml, uz romnatičnu masažu pod Prodigeiux svećama 70 g.  

Cena Iconic gift seta: 4.560 din  

Mirisi koji bude praznična čula

Savršena harmonija (Prodigieux le Parfum gift set)

Najmirisniji poklon ovih praznika za sve zavodnice i ljubiteljke senzualnih, ženstvenih nota, nalazi se u ovom mirisnom harmoničnom poklon-setu.  Zavodljiv dodir Prodigieux® le parfum Čarobnog parfema 50 ml,  upotpunjuje ovaj mirisni ritual s Prodigieux® Uljnim gelom za tuširanje, 30 ml te kultnim Huile Prodigieuse Čarobnim suvim uljem, 30 ml. Savršeno povoljan jer sva 3 slatkiša se dobijaju po ceni Prodigieux le Parfum.

Cena Prodigieux le Parfum gift set: 4.692 din  

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.